Zeynep Bastık aşk hayatı hakkında ilk kez konuştu!

Zeynep Bastık aşk hayatı hakkında ilk kez konuştu!
2021 yılında menajeri Tolga Akış ile evlenen Zeynep Bastık 2022 yılında boşanmıştı. Şimdi ise Efe Çelik ile aşk yaşayan Bastık, gazetecilerle aşk hayatı hakkında ilk kez konuştu.

Emircan İğrek ile mekandan çıkan Bastık, gazetecileri görünce, "Emircan ile bayağıdır görüşmüyorduk. Biz çok severiz birbirimizi. Yemek yedik" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz ay yaşanan deprem felaketiyle alakalı cümleler kurarken boğazı düğümlenen Zeynep Bastık, "Çok zor bir zamandan geçiyoruz. Üzgünüz, mutsuzuz. Hepimizin bir işi var, hepimizin devam etmek zorunda olduğu bir hayatı var. Herkesle aynı duyguyu paylaşmaya çalıştık ve devam ediyoruz. Unutmadık, unutmuyoruz. Hâlâ iletişimdeyiz ordaki insanlarla. Biz de bir şekilde akıl sağlığımızı yerinde tutmaya çalışıyoruz. O kadar zor zamandan geçtik ki çok zordu, çok sertti" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Aynı zamanda yaşanan deprem felaketinde enkaz altından çıkartılan bir genç kız, yaşadığı felaketin ardından kurtarıldığında, Zeynep Bastık''ın ''Gül Beyaz'' şarkısını açmalarını istemişti. Bastık bu konuyla ilgili de, "İletişimdeyiz. Birlikteyiz ve beraber olacağız. Orada da her şey iyiye gidiyor. İnşallah daha da iyi olacak" şeklinde konuştu.

EVLENİRİM, ÇOCUK YAPARIM

Zeynep Bastık, geçtiğimiz yıl ayrıldığı Tolga Akış''dan ayrıldıktan sonra Farah Zeynep Abdullah''ın eski sevgilisi Efe Çelik ile anılmıştı. Şarkıcı, aşk soruları ve evlilik soruları ile alakalı "Gerçekten şu an evliliğe kapıları kapattığımı mı konuşmalıyız? Daha 30 yaşındayım. Keyfim yerinde. Belki bir gün aşık olurum, evlenirim, çocuk yaparım. İnsan her şeyi açık etmek ve açıklamak zorunda değil. Tolga ile de çok güzel bir kariyer yönetiyoruz. İlişkiler biter ilişkiler başlar. Görüşmeye de devam ediyoruz. İnsanlar sevgili olabilir, evlenebilir, bir gün sizler de boşanabilirsiniz. Hayat böyle bir yer. Hepimiz evleniyoruz boşanıyoruz, sevgili oluyoruz ayrılıyoruz" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar