Ahmet Çakar: Kimin başkanı olursan ol o ters kelepçeyi göreceğim

Ahmet Çakar: Kimin başkanı olursan ol o ters kelepçeyi göreceğim
Ankaragücü - Rizespor maçının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısına ilişkin Ahmet Çakar'dan tepki geldi.

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının ardından yaşanan olaylar, futbol camiasını sarsmaya devam ediyor. Maçın bitiş düdüğünün ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yönelik yumruklu saldırısı, spor dünyasında büyük yankı uyandırdı. Bu olaya ilişkin olarak deneyimli spor yorumcusu Ahmet Çakar da sert bir şekilde tepki gösterdi.

Ahmet Çakar, Beyaz TV'de yayınlanan "Derin Futbol" programında konuşarak, "O ters kelepçeyi göreceğim. Değil Ankaragücü başkanı, neyin başkanı olursan ol. Bu ülkede birçok insan ters kelepçeyle götürüldüğü yerde..." şeklinde ifadelerle saldırıyı kınadı. Çakar'ın sözleri, Türk futbol tarihinde benzeri görülmemiş bir olayın yankılarına dikkat çekti.

Maç sonrasında Halil Umut Meler'in hastaneye kaldırılması ve yapılan tetkiklerin ardından ifade vermesi, olayın ciddiyetini bir kez daha ortaya koydu. MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ise kalp krizi şüphesiyle 24 saat hastanede müşahede altında tutulduktan sonra adliyeye sevk edildi. Saldırıya dair tüm detaylar, futbol camiasında büyük bir şok etkisi yaratmaya devam ediyor.

2023-aralik-aa-33160568.jpg

2023-aralik-aa-33160430.jpg

2023-aralik-aa-33160424.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar