Emre Belözoğlu'na dua edin! Tansu Sarı Yazdı...

Emre Belözoğlu'na dua edin! Tansu Sarı Yazdı...
Süper Lig’in 19. haftasında MKE Ankaragücü, sahasında Trabzonspor ile mücadele eti. Karşılaşmayı 1-0'lık skorla Trabzonspor kazandı. Tansu Sarı tek gollü maçı değerlendirdi.

EMRE BELÖZOĞLU'NA DUA EDİN!!!

Başakşehir'le Akyazı'da 1-1 berabere kalan Trabzonspor Başkent'te Emre Belözoğlu'nun takımı Ankaragücü karşısındaydı..

Teknik Direktör Abdullah Avcı sakat olan Stefano Denswil'in yokluğunda stoper 2'lisini Rayyan Baniya ve Filip Benkovic'den oluştururken, haftalardır bu bölgede görev yapan Batista Mendy, Berat Özdemir ile birlikte ön libero mevkiinde yer aldı..

Haftalardır anlaşılmaz bir şekilde rakip kaleden uzak olarak oynatılan Anastasios Bakasetas nihayet 10 numara pozisyonuna geçerken; sağ kanatta Edin Visca; sol kanatta da Mısır Milli Takımı'nda bulunan Mahmoud Trezeguet'nin yerine Taxiarchis Fountas forma giydi..

Trabzonspor'da Stefano Denswil ve Mahmoud Trezeguet'nin yanı sıra Tonio Teklic, Nicolas Pepe, Umut Bozok, Abdülkadir Ömür, Mislav Orsic, Ondrej Bakic ve Göktan Gürpüz kadroda yoktu..

Ev sahibi Ankaragücü'ndeyse Ali Sowe, Garry Rodrigues, Alper Uludağ ve Tolga Ciğerci kadroda yer almazken hücum bölgesinde İtalyan golcü Federico Macheda; Renaldo Cephas, Olimpiu Morutan ve 10 numara pozisyonunda Efkan Bekiroğlu yer aldılar..

Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun sağ bek pozisyonunda Steylios Kitsiou'nun yerine Atakan Çankaya'yı kullanması Trabzonsporlu Taxiarchis Fountas'ı ilk yarıda adeta sahanın yıldızı yaptı...

Yunan futbolcu Taxiarchis Fountas, her pozisyonda Atakan Çankaya'yı geçerken, bir pozisyondan Eren Elmalı sonuç alamadı, diğerinde de Trabzonspor golü buldu..

Dakikalar 30'u gösterirken Pedrinho Barbosa'nın orta sahanın sol tarafından Atakan Çankaya'ya göndermek istediği top sonrası önce Trabzonsporlu Anastasios Bakasetas, ardından da Taxiarchis Fountas araya girdi.. Ankaragücü futbolcuları "FAUL" derken hakem Burak Şeker oyunu devam ettirdi.. Rakibi Atakan Çankaya'dan bir kez daha sıyrılan Taxiarchis Fountas'ın geriye bıraktığı topa ceza sahası dışı sol çaprazından Anastasios Bakasetas'ın şutu Ankaragücü savunmasında Uros Radakovic ile Pedrinho Barbosa'dan sekip Edin Visca'nın önüne düştü.. Rakibi ve vatandaşı Nihad Mujakic'den kurtulan Boşnak yıldız Edin Visca, kaleci Bahadır Han Güngördü'yü avlayınca Trabzonspor Başkent deplasmanında Ankaragücü karşısında 1-0 öne geçti...

Ev sahibi Ankaragücü ilk yarıda Efkan Bekiroğlu ile 2 pozisyonda Trabzonspor kalesine yüklenirken Başkent ekibi bu ataklarda çerçeveyi bulamadı...

2'nci yarının başında Ankaragücü'nde Renaldo Cephas ve Olimpiu Morutan kaleci Uğurcan Çakır'ın üzerine vururken, Teknik Direktör Emre Belözoğlu Yunan oyuncu Anastasios Chatzigiovanis'i Renaldo Cephas'ın yerine sahaya sürdü..

Trabzonspor'daysa Jens Stryger Larsen'in orta şut karışımı vuruşu kaleci Bahadır Han Güngördü'de kalırken, Anastasios Bakasetas kaleyi bulaamdı..

Ankaragücü'nde Federico Macheda, Atakan Çankaya ve Ali Kaan Güneren'in yerlerine Riad Bajic, Steylios Kitsiou ile Cem Türkmen'in girişleri Başkent ekibinin skoru alma hamlesiydi..

Trabzonspor'da Paul Onuachu, Ankaragücü'nde de Anastasios Chatzigiovanis kaleyi bulamazlarken, Karadeniz ekibinin Teknik Direktörü Abdullah Avcı Enis Bardhi ve Enis Destan'ı Taxiarchis Fountas'la Paul Onuachu'nun yerlerine oyuna aldı..

Bu değişiklikler sonrası Trabzonspor'da Enis Bardhi'nin kafa vuruşunu Ankaragücü kalecisi Bahadır Han Güngördü kurtarırken, Batista Mendy'nin uzaklardan vuruşu az farkla auta gidince bordo-mavililer 1-0 kazandı...

Başkent'te 3 puanı kaptı..

Bu galibiyete rağmen Mahmoud Trezeguet'nin yokluğu fazlasıyla arandı..

Zira bugün galibiyette önemli payı olmasına rağmen Taxiarchis Fountas'ın gücü 90 dakikayı çıkarmaya müsait değil...

Mutlaka 6 ve 8 numara ile sol bek pozisyonlarına takviye yapılmalı..

Ev sahibi Ankaragücü'ndeyse ben Olimpiu Morutan'dan Trabzonspor'un yumuşak karnı sol bek Eren Elmalı karşısında daha agresif oynamasını beklerdim..

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun orta sahada Andrej Djokanovic'i hiç düşünmemesi ve süratli bir oyuncu olan Renaldo Cephas'ı oyundan çok erken alması yanlıştı..

Steylios Kitsiou ile maça başlamamak Emre Belözoğlu'nun bir diğer yanlışıydı..

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun maç bitmeden soyunma odasının yolunu tutması acaba bir istifa sinyali mi, yoksa bazı kadro dışılar mı olacak hep birlikte göreceğiz..

ERYAMAN'da Ankaragücü'nün seyircisi yoktu ancak Teknik Direktör Emre Belözoğlu yanlış hamleleriyle mağlubiyete seyirci kaldı..

İtalyan asıllı Gambiyalı golcü Ali Sowe'u çok aradılar...

Zira Riad Bajic ve Federico Macheda Ankaragücü forması için yeterli performansta değiller...

Sonuçta Trabzonspor 3 puanı hanesine yazdırarak Süper Lig'de 33 puana ulaştı ve 3'üncü sıradaki yerini sağlamlaştırdı..

Trabzonspor ve Ankaragücü'ne kalan maçlarında başarılar diliyorum..

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar