Ekrem İmamoğlu'ndan sığınmacı isyanı: Bize yetmiyor böyle bir şey yok

Ekrem İmamoğlu'ndan sığınmacı isyanı: Bize yetmiyor böyle bir şey yok
İstanbul’un Fatih ilçesinde yapımı süren Unkapanı Yağmur Suyu Tüneli İnşaatı’nda konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki su miktarının yetmediğini söyleyerek, sığınmacı sayısına dikkat çekti. İmamoğlu, “Kayıtlı-kayıtsız yoğun mülteci sayısı artık ne yazık ki milyonlar diyoruz. Bu denli yoğun su tüketiminin içindeyiz” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un Fatih ilçesinde yapımı süren Unkapanı Yağmur Suyu Tüneli İnşaatı’nda açıklamalarda bulundu. Tünel delme makinesinin (TBM) Vatan Caddesi şaftından çıkışını gerçekleştiren İmamoğlu, ekibi ile Fatih ilçesinin altyapısını büyük ölçüde yenilemiş olacaklarını söyledi.

İstanbul’da azalan su miktarına değinen İmamoğlu, bu yaz İstanbul'da normal zamanlardan neredeyse yüzde 20 daha fazla su tüketimine hizmet sunduklarını belirtti. İstanbul'da böyle bir nüfus artışının olmadığını belirten İmamoğlu, “Kayıtlı-kayıtsız yoğun mülteci sayısı artık ne yazık ki milyonlar diyoruz. Bu denli yoğun su tüketiminin içindeyiz” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar