İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara kararı netleşti: Akşener, İzmir adayını açıkladı

İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara kararı netleşti: Akşener, İzmir adayını açıkladı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gazeteci Fatih Altaylı'nın Youtube kanalına konuk oldu. Yerel seçimlere dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Akşener, partisinin İstanbul ve Ankara için yol haritasını açıkladı. Her ilde kendi adayları ile seçime gireceklerini belirten Akşener, partisinin İzmir adayını da duyurdu.

GÜLSÜM HÜLYA SUNDU / GÜNBOYU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, aylar öncesinden 26 Ağustos'ta kritik açıklamalarda bulunmuştu, Akşener konuşmasında yerel seçimlere tüm partilerin ayrı girmesi için çağrıda bulunmuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gazeteci Fatih Altaylı’nın Youtube kanalına konuk oldu.

Akşener, yayında önemli açıklamalarda bulunurken partisinin İstanbul ve Ankara da dâhil olmak üzere yerel seçimlerde nasıl bir yol izleyeceğinin nihai kararını açıkladı.

Akşener, yayında partisinin İstanbul ve Ankara’da dâhil seçime her yerde ayrı gireceğini belirtti.

"BEN ADAYIM' DEDİ BİZE"

İYİ Partiden İzmir adayı da netleştirildi. Akşener İzmir adayının İYİ Parti'de Kalkınma Politikaları Başkanı olarak görev yapan Ümit Özlale olduğunu ifade ederken şu cümlelere yer verdi:

"Mesela İzmir'de 'CHP ceketini assa seçilir' diye bir kanaat var. Ümit Özlale şu an itibariyle çalışıyor. 'Ben adayım' dedi bize. Bugün ben buradan ilan ediyorum. Bursa'da ilçe başkanımız biz, senelerdir belediyeye çalışıyor. Onu ilan ettik. Bütün büyükşehirlerde, ilçelerde aday çıkaracağız. 81 ilde aday çıkaracağız. Ama mesela küçücük illerde öyle şeyler oluyor ki... Teşkilatlar yapıyorlar bunu kendi aralarında. Kişiyi çekiyorlar geriye, kalıyorsunuz. Onlar yapılabilir, zaten 'hayır' diyemezsiniz."

kapak-111619.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar