Kimse bunu fark etmemişti... Ümit Özdağ Selçuk Bayraktar'la ilgili bilinmeyenleri ilk kez açıkladı

Kimse bunu fark etmemişti... Ümit Özdağ Selçuk Bayraktar'la ilgili bilinmeyenleri ilk kez açıkladı
Katıldığı canlı yayında gazeteci Şaban Sevinç’in sorularını yanıtlayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar ile ilgili çok çarpıcı bir iddia da bulundu.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

BİZİM TV canlı yayınında Gazeteci Şaban Sevinç’in sorularını yanıtlayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, gündeme ve seçimlere ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Mayıs seçimlerinde yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan hakkında da konuşan Özdağ’dan bomba bir iddia geldi.

Gazeteci Şaban Sevinç’in "Erdoğan için kendisinden sonra Selçuk Bayraktar'dan daha güvenilir kimse yok sanırım" sözlerini onaylayan Özdağ, "bence de yok” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar’ın ABD Büyükelçisi tarafından ABD uçak gemisine davetini değerlendiren Özdağ, “Attığı tweetin Türkçesinde neden büyükelçinin davet ettiğini yazmadı da aynı tweetin İngilizcesinde büyükelçiye teşekkür etti?" diye konuştu.

f5nooa5wiaa7jwu.jpeg

Bu durumun ne anlama geldiğini soran Sevinç’e Özdağ, "Türkiye'de 3 tane İHA/SİHA üreten şirket var. 2 tanesi devlet şirketi, 1 tanesi özel şirket. Devletin kendi şirketi neden üstün nitelikli İHA/SİHA yapmıyor da bir özel şirket yapıyor? Acaba bu devlet şirketinin deha olduğu kanıtlanmış mühendisi neden hapse alındı da aylarca içeride tutuldu? Casuslukla suçlanıp sonra nasıl beraat etti? Özetle mahkeme dosyalarına bakınca çok şey öğreniyorsunuz" şeklinde cevap verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar