Ebru Yaşar yeni yıl coşkusuyla adeta İstanbul'u salladı! Şıklığıyla izleyenleri büyüledi

Ebru Yaşar yeni yıl coşkusuyla adeta İstanbul'u salladı! Şıklığıyla izleyenleri büyüledi
Türk müziğinin güçlü sesi ünlü sanatçı Ebru Yaşar, yılbaşı gecesini İstanbul Pullman Hotel'de unutulmaz bir konserle taçlandırdı. Sahne performansıyla 1200 kişilik seyirciyi Yaşar, hem şıklığı hem de zarafetiyle büyüledi.

Medyatava'da yer alan habere göre, program öncesinde basın mensuplarıyla sohbet eden ünlü sanatçı Ebru Yaşar, geride bıraktığımız 2023 yılının kendisi için oldukça güzel geçtiğini belirtti. Ayrıca Yaşar, "2023 benim şahsım adına güzel geçti. Allah bugünlerimizi aratmasın. İnşallah ülkemiz adına, dünya adına sağlık, mutluluk ve refah içinde bir yıl diliyorum. Her şeyin başı sağlık, sağlıklı olursan bazı zorluklar gelebilir ama insan bunların üstesinden gelir. O yüzden 2024'te Allah herkesin gönlüne göre versin" şeklinde yeni yıl dileklerini paylaştı.

56757-tofr-cover.webp

KEHRİBAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Ebru Yaşar'ın son çalışması "Kehribar" ise müzik listelerinde zirveye yerleşerek büyük ilgi gördü. Yaşar, yeni şarkılarıyla ilgili olarak, "Çok güzel şarkılar toparladım sevenlerim için. Duygu dolu şarkılar ve aynı zamanda bizi yükseltecek sözler var. Bakalım yeni şarkıları ne şekilde çıkartacağım. Onların planlamasını daha yapmadım. ‘Kehribar’ şarkısı da sürpriz oldu. Bazen bazı şarkılar oluyor. Üç gün içerisinde yapabiliyoruz. Bazen bir şarkı üzerine aylarca çalışıyoruz. Borsa veya piyango gibi bir iş” ifadelerini kullandı.

1-75ai.webp

Ebru Yaşar'ın müzik kariyerindeki başarıları ve etkileyici sahne performansı, hayranları tarafından takdirle karşılandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar