Dolar hakkında ezber bozan tahmin! 'Erdoğan Ağustosta para getirip, doları 9 liraya düşürecek' dedi

Dolar hakkında ezber bozan tahmin! 'Erdoğan Ağustosta para getirip, doları 9 liraya düşürecek' dedi
Son aylarda yeniden yükselişe geçen dolar kuru için çoğunlukla artmaya devam edeceği tahminleri gelirken, yazar Engin Avcı'dan flaş bir iddia geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurt dışından para bulduğunu iddia ederek, doların bir gecede 7 lira düşeceğini öne sürdü.

'ERDOĞAN PARA BULDU' İDDİASI! DOLAR 10 LİRANIN ALTINA İNECEK DEDİ!

Dış borç, enerji krizi ve yeniden yükselen döviz kurları nedeniyle zor günlerden geçen Türkiye''de gündem dolar olmaya devam ediyor. Ellerindeki küçük birikimlerin de enflasyon karşısında yok olmasını istemeyen vatandaşlar altın ve dövize hücum ederken, ekonomistlerden ise yeni tahminler gelmeye devam ediyor.

Dolar hakkında genellikle yüksek rakamların ortaya atıldığı şu günlerde ise yazar Engin Avcı''dan çok konuşulacak bir tahmin geldi. Türkiye''ye yüklü miktarda bir döviz girişi olacağını belirten Avcı, doların bir gecede hatırı sayılır şekilde düşeceğini söyledi.

''ERDOĞAN 150 MİLYAR DOLAR BULDU''

Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın yabancı ülkeler ile yaptığı görüşmeler sonrasında ülkeye döviz girişi olacağını belirten Engin Avcı, Erdoğan''ın 150 milyar dolarlık dış kaynak anlaşması yaptığını bu paranın 50 milyar dolar kısmının Ağustos''ta Türkiye''ye gelmesiyle dövizin 10 liranın altına ineceğini iddia etti.

''DOLAR 10 LİRANIN ALTINA İNECEK''

Ülkeye gireceğini iddia ettiği kaynak ile döviz kurlarında aşağı yönlü bir seyir olacağını ileri süren Avcı, "Kesinlikle dolar 10 liranın altına inecek. O gün gelince söylediklerimi hatırlatsınlar. İki ay daha bir yangın var. Sonra refahı göreceğiz" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar