Diyarbakırlı Ramazan Hoca, İstanbul'da öldürüldü

Diyarbakırlı Ramazan Hoca, İstanbul'da öldürüldü
Sosyal medyada "Diyarbakırlı Ramazan hoca" olarak bilinen Ramazan Pişkin, Fatih'te kendine ait iş yerinde defalarca bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, saat 14.00’da Fatih Cerrahpaşa Kocamustafapaşa Caddesi üzerinde yer alan bir dükkanda oldu. Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır'da Ulu Camii’ndeki konuşmalarıyla sembol bir isim haline gelen ve "Diyarbakırlı Ramazan hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin, dükkanında bilinmeyen bir nedenden dolayı bir kişi ile tartıştı. İsmi henüz tespit edilemeyen şahıs, tartışmanın ardından Ramazan Pişkin'i bıçakladı. Bıçaklanarak ağır bir şekilde yaralanan Pişkin, hastaneye götürüldü. Pişkin'in kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirtildi.

diyarbakirli-ramazan-hoca-olarak-biliniyordu-16798918-2895-amp.jpg

"SÜREKLİ TEHDİT EDİLDİĞİNİ SÖYLÜYORDU"

Halil İbrahim Galya adlı bir vatandaş, "Dün akşam saat 20.00’da 3 arkadaş buraya geldik. Biz geldiğimizde ışıklar kapalıydı. İçeride oturup bir süre muhabbet ettik. 3 arkadaşım ile kendisinden tespih aldık. Ondan sonrada çıktık. Kendisinde biraz tedirginlik vardı. Bizden sonra dün akşam Sirkeci’de yemek yemiş. Videolarında da dediği gibi sürekli tehdit edildiğini söylüyordu. Kendisine neden Diyarbakır’dan buraya taşındığını sordum. Orada anlattıklarımı burada da anlatmaya çalışacağım dedi” ifadelerini kullandı.

diyarbakirli-ramazan-hoca-olduruldu-1-8037-dhaphoto3.jpg

diyarbakirli-ramazan-hoca-olduruldu-1-8037-dhaphoto4.jpg

diyarbakirli-ramazan-hoca-olduruldu-1-8037-dhaphoto5.jpg

diyarbakirli-ramazan-hoca-olduruldu-1-8037-dhaphoto2.jpg

diyarbakirli-ramazan-hoca-olduruldu-1-8037-dhaphoto1.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar