Ünlü Astrolog Ayça Bayrak Aydın, İstanbul depremi için tarih verdi! Gemlik depremi sonrası nabız yükseltti

Ünlü Astrolog Ayça Bayrak Aydın, İstanbul depremi için tarih verdi! Gemlik depremi sonrası nabız yükseltti
Ünlü Astrolog Ayça Bayrak Aydın, İstanbul depremi için canlı yayında tarih verdi. Uçak kazalarının depremle ilişkisi ne? En önemli sebebi açıkladı. İşte tüm merak edilenler…

6 Şubat depremlerinin ardından gözler bir yandan İstanbul’a çevrilirken bir yandan da astrologların açıkladığı riskli illere çevrildi.

Olası Marmara depremine ilişkin uyarılar art arda gelmeye devam ederken ünlü Astrolog Ayça Bayrak Aydın, İstanbul depremi için tarih verdi. Aydın, 2024 yılı içinde deprem riski beklenen illeri de tek tek sıraladı. İşte dikkat çeken o açıklamalar…

bb.jpg

Beyaz TV’de Türker Akıncı’nın sunduğu Ne Var Ne Yok programına konuk olan ünlü Astrolog Ayça Bayrak Aydın, 25 Ocak’ta gerçekleşen Aslan Dolunayı’nın etkilerini değerlendirdi.

Aydın “1939 Erzincan depremi ile aynı haritaya sahip bu dolunayın haritası da. Aynı göksel semboller var. Doğu Anadolu hattını işaret eden semboller var. Bingöl, Erzurum, Muş, Hakkari, Kahramanmaraş ve Hatay’da depremin etkilerini göreceğiz. Tam bir tutulma yaşayacağız, toprak vurgusu olması deprem enerjisinin olacağını yansıtıyor” dedi.

-002.jpg

Aydın, Türker Akıncı’nın “İstanbul depremi için astrolojik verilere göre ne zaman?” sorusunu şöyle cevaplandırdı: Ben kendi yaptığım okumalarıma göre İstanbul’da 2026 yılına kadar bir deprem beklemiyorum. Fakat ocak, şubat enerjileri ile biz yine Gemlik, Yalova, Bursa’nın belli bir oranda sallandığını duyabiliriz. Şuan Kuzey Anadolu ve Doğu hattı daha sıkıntılı. Ben Erzincan ve çevre illerinde deprem olasılığının daha fazla olduğunu düşünüyorum. Elbette Allah bilir ama olasılık olarak var.

Aydın, dünyada deprem riski taşıyan yerleri ise Filipinler, Pasifik, Endonezya olarak açıkladı.

77-001.jpg

UÇAK KAZALARI VE DEPREMLER ARASINDA BAĞLANTI VAR MI?

Uçak kazaları ve depremler arasında bağlantılara ilişkin de açıklamalar yapan Aydın, şöyle konuştu: ence sismik enerjinin yoğunlaşmasından dolayı gökyüzünde enerji akışının artması yerin de hareketlenmesi uçak kazalarında etki edebilir. Astrolojik açıdan baktığımızda Plüton Kova’ya geçiyor bu da teknoloji ile ilgilidir. Yani yerden ve gökten kıstırılmış bir dünya insanlık ile karşı karşıyayız.

momom.jpg

Aydın’ın İstanbul’a ilişkin şu sözleri ise büyük dikkat çekti: 11 Mart’ta Ramazan ayının girişiyle birlikte Jüpiter etkileşimi var bu da toplumsal saldırıları işaret eder İstanbul yada Ankara’da terör saldırıları olabileceğini ifade eden ibareler var. İlla o tarihte olacak diye bir durum da yok. Toplumsal notalarla ilgili bir durum seç.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar