Eski İYİ Parti ilçe başkanına silahlı saldırı: Pusuya yatıp kurşun yağdırdı!

Eski İYİ Parti ilçe başkanına silahlı saldırı: Pusuya yatıp kurşun yağdırdı!
Antalya’nın Manavgat ilçesinde evinin önünde bir silahlı saldırıya uğrayan eski İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen ayağından yaralandı. İşte detaylar...

Olay, Side Mahallesi 1528 Sokak üzerinde oldu. Alınan bilgiye göre; sitenin önüne gelen Hüseyin Ergen’in aracına doğru yaklaşan kimliği belirsiz bir şahıs, elindeki silahı arabanın sağ camından Hüseyin Ergen’e yöneltirken silahın tutukluk yapmasıyla olay yerinden uzaklaştı.

aw132147-01.jpg

50 METRE SONRA GERİ DÖNDÜ

50 metre kadar ilerledikten sonra geri dönen ve Hüseyin Ergen’e silahını doğrultan şüpheli kişi, kaçmaya çalışan Hüseyin Ergen'in üzerine kurşun yağdırdı. Tabancadan çıkan 7 mermiden biri Ergen’in sağ bacağına, biri sol baldırına geldi. Şüpheli olay yerinden yaya olarak uzaklaşırken, Hüseyin Ergen arabasına binerek Side’de geldiği özel bir hastanede tedavi oldu. Olay anları ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olaydan sonra Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Side Jandarma Karakolu, Jandarmanın Dedektifleri Jasat ve Olay Yeri İnceleme timi tarafından şüphelinin tespit edilip yakalanması için bir çalışma başlatıldı.

aw132147-02.jpg

“SİVİL HAYATTA KİMSE İLE PROBLEMİM YOK”

Hastanedeki tedavisinden sonra jandarmaya ifade veren Hüseyin Ergen, hastaneden ayrılırken kısa bir sürede konuyla alakalı bir açıklama yapacağını, sivil yaşantısında kimse ile problemi olmadığını, son zamanlarda siyasette yaşadığı olayların bu tatsız olayın nedeni olduğunu söyledi.

aw132147-03.jpg

aw132147-07.jpg

aw132147-08.jpg

aw132147-09.jpg

aw132147-06.jpg

aw132147-05.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar