Aldatılan kocadan akılalmaz tuzak! Karısının ilişki yaşadığı erkeğe dehşeti yaşatıp videoya kaydetti! İstenen ceza belli oldu

Aldatılan kocadan akılalmaz tuzak! Karısının ilişki yaşadığı erkeğe dehşeti yaşatıp videoya kaydetti!  İstenen ceza belli oldu
Kocaeli’de eşiyle ilişkisi olduğunu düşündüğü komşusunu önce darp edip sonra cinsel saldırıda bulunan adam için savcılık kararını verdi.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde iddiaya göre Halil Zorlutuna, eşi F.Z.'nin kendisini aldattığından şüphelenerek telefonunu inceledi ve eşinin komşusu M.Y. ile cinsel içerikli yazışmalarını buldu.

Aldatıldığını düşünen Zorlutuna, komşusu Ü.Y. ile plan yaparak M.Y.'yi evine davet etti. Zorlutuna, eşinin telefonundan M.Y.'ye mesaj atıp onu tuzağa düşürdü.

Olay anında Zorlutuna ve Ü.Y. odada saklandı ve M.Y. yatak odasına girdiği sırada saldırı gerçekleşti.

esiyle-iliskisi-yasadigi-suphesiyle-darbedip-cinsel-saldirida-bulunan-supheliye-46-yil-hapis-istendi-1198-dhaphoto3.jpg

Zorlutuna, komşusu M.Y.'yi beyzbol sopasıyla döven ve ardından cinsel saldırıda bulunup çektiği video şantajıyla otomobilini kendi eşinin üzerine devrettirdiği suçlamasıyla yargılandı.

Savcılık Zorlutuna'nın M.Y.'nin eşi Ş.Y.'ye karşı da altınlarını alarak nitelikli dolandırıcılık suçundan cezalandırılmasını istedi.

esiyle-iliskisi-yasadigi-suphesiyle-darbedip-cinsel-saldirida-bulunan-supheliye-46-yil-hapis-istendi-1198-dhaphoto2.jpg

Savcı, Zorlutuna'nın toplam 5 farklı suçtan 46 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasını önerdi. Tutuksuz sanık F.Z. için ise 20 yıl hapis talep edilirken, Ü.Y. hakkında da 23 yıl hapis cezası talep edildi.

esiyle-iliskisi-yasadigi-suphesiyle-darbedip-cinsel-saldirida-bulunan-supheliye-46-yil-hapis-istendi-1198-dhaphoto1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar