Dilber akımı ilan sitelerine de sıçradı! Türk erkekleri Dilber'e ev almak için evini, arsasını ve arabasını satışa çıkardı

Dilber akımı ilan sitelerine de sıçradı!  Türk erkekleri Dilber'e ev almak için evini, arsasını ve arabasını satışa çıkardı
Yılmaz Erdoğan'ın merakla beklenen 'İnci Taneleri' dizisinin fragmanı, Dilber için ev alıyorum akımını başlattı. Sosyal medyada günlerdir konuşulan Dilber karakteri, ilan sitelerine de sıçradı.

Yılmaz Erdoğan'ın merakla beklenen 'İnci Taneleri' dizisinin fragmanı, Dilber için ev alıyorum akımını başlattı. Sosyal medyada günlerdir konuşulan Dilber karakteri, ilan sitelerine de sıçradı. Evini, arabasını veya arsasını satmak isteyenler, ilan açıklamalarında "Dilber'e ev almak için satıyorum" diyerek ilan açtılar.

6593f758e14f2adf329e6f83.webp

Sosyal medyada Dilber'in dansı ve Sanatçı Sincanlı Erkal'ın söylediği "Dilber Evin Barkın Yok Mu?" şarkısına oyuncu Hazar Ergüçlü'nün eşlik etmesi büyük ilgi çekmişti. Dizinin fragmanı henüz yayına girmediği halde Dilber karakteri ilginç bir akımı başlattı.

728xauto-002.webp

DİLBER'E EV ALMAK İÇİN SATIYORUM

Türk erkekleri 'İnci Taneleri' dizisindeki Dilber karakterine olan hayranlıklarını ilan sitelerine taşıdı. Evini, arsasını, arabasını satmak isteyenler, ilan açıklamalarında öne çıkan ifadeler arasında şunlar bulunuyor: "Dilber'e ev almak için satıyorum, Dilber'i de ev sahibi yapıyoruz, Dilber'e ev alacağım için satıyorum, Dilber'e ev almak isteyenler için fırsat, Tarlamı Dilber için satıyorum" diyerek ilan açtılar.

728xauto.webp

65ad29a4bc49dbbd94be6a33.webp

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar