Hesabı erkek ödemeli diyen Buket Aydın’a Özgür Demirtaş'tan bomba kredi kartlı yanıt

Hesabı erkek ödemeli diyen Buket Aydın’a Özgür Demirtaş'tan bomba kredi kartlı yanıt
Dün 30 bin liralık lüks kemeriyle gündem olan Özgür Demirtaş, Buket Aydın’ın o açıklamasını tiye aldı. Bakın ne linki bıraktı!

Sosyal medyada ekonomi piyasasına ilişkin yaptığı değerlendirmelerde tanınan Ekonomist Özgür Demirtaş, bu kez de Buket Aydın göndermesiyle gündem oldu.

Demirtaş, Aydın’ın “Hesabı erkek ödemeli. Hesabı ödeyemiyorsa bir zahmet benimle yemek yemesin” yorumuna cevap verdi.

uyy.jpg

Buket Aydın’ın kısa bir röportajının sunulduğu paylaşıma yorum atan Demirtaş “Link bırakıyorum” ifadelerini kullanarak Aydın’ı tiye aldı.

66.jpg

BUKET AYDIN NE DEMİŞTİ?

Aydın, ilişkilerinde hediye alışverişine karşı çıkarak özel günler dışında hiçbir erkeğe hediye almadığını ifade emişti.

Aydın, yakın bir arkadaşı olsa dahi birlikte yemeğe çıktığı erkeğin hesabının kendisi tarafından ödenmesi gerektiğini savunmuştu. Erkeklerin bu durumu doğalarında taşıdığını belirten Aydın, kendi statüsüyle uyumlu bir ilişki aradığını dile getirmişti.

cd.jpg

Buket Aydın konuşmasında şu ifadeleri kullanmıştı: Erkek seni bir yere götürdüyse hesabını ödeyecektir, bu erkekliğin doğasından gelir. Ben kadınım, ben öderim demem. Normal arkadaşımın bile hesabını ödemem. Beni yemeğe götürmesin, kardeşim bana bir yemek ısmarlayamıyorsa zaten benimle aynı statüde değildir.

Buket Aydın, daha önce de 2 milyon 500 bin lira değerindeki saatiyle çok konuşulmuştu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar