Dilan Polat'ın sağlık durumuyla ilgili avukatından bomba iddia: Korkutan açıklama!

Dilan Polat'ın sağlık durumuyla ilgili avukatından bomba iddia: Korkutan açıklama!
Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, kara para aklama ve vergi kaçırma suçları sebebiyle tutuklandı. Neredeyse 2 aydır cezaevinde olan Polat, Hastaneye kaldırılmıştı Dilan Polat'ın sağlık durumuyla ilgili yeni bir detay ortaya çıktı!

Dilan Polat, 4 yıldır kullandığı antidepresan ilaçlarının bitmesi sebebiyle 29 Aralık günü İstanbul Bakırköy’de bulunan Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

aw068845-01.jpg

"FELÇ RİSKİ VAR"

Kara para aklama suçlaması nedeniyle tutuklanan Dilan Polat'ın psikolojisinin iyi olmadığı ve biyolojik olarak ciddi ağrılar yaşamasının sonucunda felç kalma ihtimali olduğu söylendi.

Hastanede yapılan kontrollerden sonra Dilan Polat'ın yeniden Silivri’deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na götürüldü.

"YÜRÜMEKTE ZORLANIYOR"

Müvekkilinin aşırı derecede eklem ağrıları ve kaldığı koğuşun çok rutubetli olduğunu ileten avukat Hüseyin Kaya, “Müvekkil çocukları için çok üzülüyor. Bu yüzden de psikolojisi gittikçe kötüleşiyor... Benimle görüştüğü zamanlarda yüzünde uyuşma olduğunu söyledi. Sanırım bu strese bağlı. Müvekkil sakinleştirici ve destek hapları alıyordu” açıklamalarında bulundu.

Müvekkilinin felç kalma ihtimalinin olduğunu söyleyen Hüseyin Kaya, “Tüm yaşananlardan iyice psikolojisi etkilenmiş, biyolojik olarak ciddi ağrılar yaşamıştır... Yüzünde de zaman zaman uyuşmalar oluşmaktadır. Bunun belirtilerini avukatı olarak doktorlara sorduğumda, müvekkilin baskı sonucunda felç olma ihtimalinin yüksek olduğunu işaret ettiler” açıklamalarında bulundu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar