Dilan Polat yılbaşını ailesiyle mi geçirdi! Açıklama yapıldı

Dilan Polat yılbaşını ailesiyle mi geçirdi! Açıklama yapıldı
Tutuklu Dilan Polat’ın yılbaşını ailesi ile birlikte geçirdiği yönündeki iddialar üzerine Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü açıklama yaptı.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, son günlerde medyada yer alan Dilan Polat'a ilişkin haberlere karşı bir açıklama yaptı.

Yapılan resmi açıklamada, Polat'ın sağlık durumu ve tedavisiyle ilgili detaylar net bir şekilde aktarıldı.

Dilan Polat'ın sağlık sorunları nedeniyle uzun süredir tedavi gördüğüne dair çıkan haberlerin ardından, Genel Müdürlük tarafından yapılan açıklamada, 5 Kasım 2023 tarihinden sonra defalarca sağlık kuruluşlarına sevk edildiği vurgulandı. Özellikle 15 Aralık 2023 tarihinde yapılan başvuru sonucunda alınan sağlık kurulu raporunun ardından, 29 Aralık 2023 tarihinde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Psikiyatri Polikliniği'ne sevki gerçekleştirildiği belirtildi.

HASTANEDE AİLESİ İLE GÖRÜŞTÜ

Yapılan muayene sonucunda Polat'ın aynı gün hastaneye yatırıldığı ve tedavisinin tamamlandığı ifade edilen açıklamada, son olarak dün taburcu edilerek ceza infaz kurumuna geri gönderildiği bilgisi verildi. Ancak, Polat'ın hastanede bulunduğu süre boyunca, Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun'un 83. maddesi uyarınca, ailesiyle sadece bir defa olmak üzere 5 Ocak 2024'te kapalı görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

İDDİALAR GERÇEK DIŞI AÇIKLAMASI YAPILDI

Açıklamada ayrıca, Polat'ın yılbaşını ailesiyle geçirdiği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı vurgulanarak, söz konusu haberlerin kamuoyunda yanlış bir algı oluşturmak amacı taşıdığı ve gerçeklerden uzak olduğu ifade edildi. İddiaların, Polat'a ayrıcalık tanındığı şeklindeki iddiaların ise tamamen gerçek dışı olduğu ve iyi niyetten uzak olduğu vurgulandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar