Kurye Yunus Emre Göçer'in ölümüne neden olmuştu: Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun meğer bir vukuatı daha varmış

Kurye Yunus Emre Göçer'in ölümüne neden olmuştu: Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun meğer bir vukuatı daha varmış
Motokurye Yunus Emre Göçer'in ölümünün sebep olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohamed Hassan Shekh Mohamud'un, bir vukuatı daha olduğu ortaya çıktı.

Gazeteci Barış Pehlivan'ın köşe yazısına göre, Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohamed Hassan Shekh Mohamud, İstanbul Ataşehir'de L.A. isimli bir kadınla yaşadığı tartışmış, ardından takip edip trafikte sıkıştırmıştı.

Pehlivan yazısında, "İçimizde yaradır. Muhammet Hasan Şeyh Mahmut, motosikletli kurye Yunus Emre Göçer’e çarpıp öldürdü. Sonra da yargı marifetiyle elini kolunu sallayarak kaçıp gitti. Pek de sorgulamadık. Diplomatik bir aracı neden cumhurbaşkanının oğlu kullanıyor? Böyle 'baba malı'na dönmüş kaç diplomatik araç var? Neyse Afrika’da olsa sorardık, burası Türkiye!" ifadelerini kullandı.

Pehlivan'ın paylaştığı bilgilere göre, Shekh Mohamud'un Yunus Emre Göçer'e çarpma olayı, aslında onun trafikte bir kadınla yaşadığı bir önceki olayla da bağlantılı olabileceği yönünde şüpheleri doğurdu. Olay anından önce yaşanan bir trafik tartışması olup olmadığı, kamera kayıtlarının geriye doğru taranmasıyla aydınlatılabileceği belirtilirken, maalesef böyle bir araştırmanın yapılmadığı ortaya çıktı.

Bu yeni bilgi, Yunus Emre Göçer'in ölümüyle ilgili hâlen devam eden soruşturmayı derinleştirirken, Shekh Mohamud'un önceki bir olayla daha bağlantılı olabileceği yönündeki şüpheleri de arttırmış oldu.

NE OLMUŞTU?

Öte yandan, Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohamed Hassan Shekh Mohamud'un yukarıda adı geçen trafik kazasında hayatını kaybeden Yunus Emre Göçer'in ölümüne sebep olduğu, ancak polis ve savcılık süreçlerinin ardından serbest bırakıldı. Bu yeni gelişmelerle birlikte yaşananlar ve hâlâ çözüme kavuşmamış sorular, kamuoyunda derin endişe ve tartışmalara yol açtı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar