Dikkat çeken Buğra Kavuncu detayı Sadettin Saran İYİ Parti'nin İstanbul adayı mı olacak?

Dikkat çeken Buğra Kavuncu detayı   Sadettin Saran İYİ Parti'nin İstanbul adayı mı olacak?
İYİ Parti'nin İstanbul'da ünlü bir ismi İmamoğlu'na karşı iş insanı Sadettin Saran'ı aday olarak çıkarmaya hazırlandığı kulislerde konuşuluyordu. Gazeteci Barış Yarkadaş ise katıldığı canlı yayında, bu iddiayı güçlendirecek bilgiler verdi.

Yerel seçimlere az bir süre kalmışken, siyasi partilerin büyükşehir belediye adayları da merak ediliyor. Sıra sıra adaylarını açıklayan partiler, seçim hazırlıklarını hızlandırıyor. Bu anlamda en son açıklama ise İYİ Parti cephesinden geldi.

Seçimlerde ittifak yapmayacağı açıklaması üzerinden, adaylarını belirlemeye başlayan İyi Parti lideri Meral Akşener dün Eskişehir belediye başkan adayını açıkladı.

İYİ Parti’nin İstanbul adaylığı için ise bomba bir kulis gelmişti. Akşener'in, İstanbul'da İmamoğlu'na karşı aday çıkarması durumunda ünlü isim Sadeetin Saran'ı gösterileceği kulislerde konuşuluyordu. Gazeteci Barış Yarkadaş, katıldığı canlı yayınında bu iddiayı güçlendirecek bilgiler verdi.

Yarkadaş, canlı yayında Sadettin Saran ve İYİ Parti'ye dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Barış Yarkadaş'ın açıklamaları şöyle:

"Buğra Kavuncu, Pazar akşamı Saadettin Saran’a İBB Başkan adaylığını önerdi ancak Saadettin Saran bu teklifi reddetti. Yakın çevresinden edindiğim bilgiye göre Saadettin Saran, CHP’ye zarar veren bir konumda olmak istemiyor. İYİ Parti’nin Ankara’daki bir milletvekili bu tutum devam ederse partisinden istifa edeceğini yakın çevresiyle paylaşıyor."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar