Ali Babacan'dan CHP'yi kızdıracak büyükşehir çıkışı: Aklımda aday var ama

Ali Babacan'dan CHP'yi kızdıracak büyükşehir çıkışı: Aklımda aday var ama
Partilerin yerel seçim hazırlıkları hızla sürerken DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan İstanbul ve İzmir adayları için dikkat çeken bir açıklama geldi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, gazeteci İsmail Saymaz'ın sorularını yanıtladı. Babacan, İstanbul ve İzmir adaylarına ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaparak “Aklımda aday var ama benden başkası bilmiyor” dedi.

“BENDEN BAŞKASI BİLMİYOR”

Babacan, "İstanbul, Ankara ve İzmir için aklınızda aday var mı?" şeklindeki soruya "Aklımda aday var ama benden başkası bilmiyor. Genel merkezimizin komisyonları görüşme yapacak, karar verilecek" yanıtını verdi.

İSİMLER NE ZAMAN BELİRLENİR?

Babacan, İsmail Saymaz’ın “İsimler ne zaman belirlenir?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

Niyetimiz İstanbul ve Ankara'yı erken açıklamak. Bazı yerlerde gecikebilir. DEVA belediyeciliği, temiz belediyecilik diye manifesto yayınlıyoruz ve aday olacak kişiler ona imza atıp aday olacak. Niye yanlış düzlemde başkalarıyla aday yapalım ki? 'Oradan biz nemalanıp' diye düşünülen işin içinde olmayız. Zaten CHP'de bunu kaldıracak psikoloji yok. CHP'deki popülizm 'İttifak yanlıştı, niye bu partileri kattınız' şeklinde. Ortak bir anlayış olmadan ittifak mümkün değil. Münferit yerlerde işbirliği yapılabilir ama büyükşehirlerde olmaz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar