Kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmişti: Ümit Dikbayır İYİ Parti'den istifa etmek için şartını açıkladı

Kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmişti: Ümit Dikbayır İYİ Parti'den istifa etmek için şartını açıkladı
İYİ Parti’de ihraç istemiyle disipline sevk edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, istifa etmek için İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e tek bir şart sundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve parti yönetimi hakkında yolsuzluk iddialarında bulunmuş ve kesin ihraç talebiyle 20 Kasım’da Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, bu karara rağmen istifa etmeyeceğini ve mücadelesine devam edeceğini açıklamıştı.

Kesin ihraç talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilen ve birkaç gündür gündemden düşmeyen Dikbayır, partiden ihraç edildiği takdirde bağımsız kalacağını dile getirmişti.

tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında Ümit Dikbayır’ın kendisine özel yaptığı açıklamalara değindi.

Gürel, Dikbayır’ın partiden istifa etmek için tek bir şartı olduğunu aktardı.

“ELLERİNİ YIKAYIP ÇIKMAK YOK”

Ümit Dikbayır, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

‘’Sedat Aksakallı sürecin iyi yönetilemediğini söylemiş. Peki, ben bu olanı biteni hak ettim mi? Bu taciz iddiaları Kürşat Zorlu’ya ya da Sedat Aksakallı’ya atılsaydı ne yaparlardı? Sessiz mi kalacaklardı? Şimdi ellerini yıkayıp çıkmak istiyorlar, yok öyle! Benim ailemi ne kadar üzdüklerinden haberleri var mı?

“MERAL AKŞENER ÇIKACAK…”

Sayın Genel Başkan Meral Akşener çıkacak, özür dileyecek. Ben paşa paşa istifa ederim. Ama önce özür dileyecek. Ve o kumpasçılardan hesap soracak. Taciz iftirası atan iki yalancı şahitten de, o kızdan da şikâyetçi olacağım. Hem ceza hem de tazminat davası açacağım. Beni aklamadan ben bu işin peşini bırakmam. Hele o adi taciz iddiasıyla ilgili konunun sonuna kadar gideceğim.’’

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar