Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ, AKP’de denenmemişi deniyor: CHP’nin kalesinde dikkat çeken afiş detayı

Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ, AKP’de denenmemişi deniyor: CHP’nin kalesinde dikkat çeken afiş detayı
Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, AKP’den farklı bir seçim stratejisi izliyor. Geçtiğimiz günlerde barlar sokağında gezen ve gençlerlden oy isteyen Dağ’ın seçim afişlerinde AKPlogosunun yer almaması dikkat çekti.

Yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AKP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, bağımsız aday gibi afiş bastırdı.

Hamza Dağ’ın İzmir’deki tüm ilçelerdeki duvarlara asılan seçim afişlerinde parti isminin ve logosunun yer almaması dikkat çekti.

796eed0a-2d07-4470-a307-58420fcf7549-w.webp

FARKLI BİR STRATEJİ İZLİYOR

Sözcü’den Veli Toprak'ın haberine göre, farklı bir seçim stratejisi izleyen Dağ, İzmir seçmeninin hoşuna gidecek açıklamalar ve davranışlar yapıyor. Önceki gün Alsancak’ta barlar sokağına inen ve içkili mekanları gezen Dağ, dekolte kıyafetli kızlarla da fotoğraf çektirdi.

dag-3.jpg

Barlarda eğlenen gençlere "Afiyet olsun" diye seslenen Dağ, kimsenin hayat tarzına müdahil olmayacaklarının sözünü verdi.

daggg.jpg

Genç kızların arasındaki fotoğrafları sosyal medyada yer alan Dağ’a “Sizi pudra şekeri çekenlerle hatırlıyoruz" yorumları yapıldı. Kokain kullanırken görüntüleri ortaya çıkan Dağ’ın danışmanı K.A. "Kokain değil pudra şekeriydi" savunması yapmıştı.

CHP'Lİ TEKİN'DEN TEPKİ

CHP eski Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Dağ'ın bu fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak, “Sizi bu fotoğrafla değil, porselen tabakta pudra şekeri çekenlerle hatırlıyoruz. İçki satan bir mekanda sarışın kadınlarla fotoğrafınız İzmir’i yansıtmaz. Bir mesaj da vermez. İzmir demokrasinin şehridir. Çetelerle, narkotik bağımlıları ile işi olmaz. Partiniz hangi şehri yönettiyse ihanet etti. Daha ne kadar takiyye yapmaya devam edeceksiniz?" diye sordu.

"BU ARKADAŞ, HANGİ PARTİNİN ADAYI?"

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da yaptığı açıklamada AKP İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’ya seslenerek, "İzmir’in duvarlarına, billboardlarına resmi asılan bu arkadaş, hangi partinin adayı? Sizin adayınız değilse sorun yok. Ama sizinse partinizin logosunu kullanmaktan niye korkuyor? İzmirlilere daha mı sempatik geldiğini düşünüyor?" diye konuştu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar