Film izledi sonra eşini 42 kez bıçaklayarak katletti! İfadesi tüyler ürpertti

Film izledi sonra eşini 42 kez bıçaklayarak katletti! İfadesi tüyler ürpertti
İstanbul Çekmeköy’de Volkan Yüksekova eşi Gülistan'ı 42 bıçak darbesiyle öldürdü. Cinayetin ardından ortaya çıkan detaylar “Bu nasıl canilik” dedi.

Geçtiğimiz yıl şubat ayında gerçekleşen cinayetin ortaya çıkan detayları tüyler ürpertti. Olay günü salonda yemek yiyen aile, bir anda Volkan Yüksekova'nın mutfaktan aldığı bıçakla yanlarına gelmesiyle korku ve paniğe kapıldı. Şüpheli, eşini bıçaklamaya başladı. Anne Ürkiye Yüksekova ve kız kardeşi Gülcan S. da saldırı sırasında yaralandı.

4r.jpg

Sabah’tan Seda Nur Günaydın’ın haberine göre anne Ürkiye Yüksekova, oğlunun uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve son zamanlarda "Deccal" isimli filmi izlediğini, sürekli "Ben Allah'ım, hepimizin sonu gelecek deprem olacak, hepimiz öleceğiz" şeklinde söylemlerde bulunduğunu ifade etti.

İddianamede maktul Gülistan Yüksekova'ya ait Adli Tıp raporuna da yer verildi.

Raporda talihsiz kadının vücudunda 42 adet kesici delici alet yarası tespit edildiği, sekizinin öldürücü nitelikte olduğu belirtildi. Anne Ürkiye Yüksekova'nın ise basit tıbbi müdahaleyle giderilebilecek şekilde yaralandığı kaydedildi.

cl.jpg

Şüpheli Volkan Yüksekova ise savunmasında herhangi bir psikolojik tedavi görmediğini, son iki aydır mescide gittiğini ve içinde sürekli bazı seslerin döndüğünü, eşini nasıl öldürdüğünü hatırlamadığını ifade etti.

092017637-cekmekoyde-esini-bicaklayarak-oldurdu-annesini-yaraladi-6.jpg

Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin raporunda şüphelinin gözlem altına alınması gerektiği ve cezai ehliyetinin bulunmadığı bildirildi.

Savcılık, yaşadığı psikolojik bunalım sebebiyle şüphelinin eşini canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürdüğünü vurgulayarak ağırlaştırılmış müebbet ve 3 yıla kadar hapisle cezalandırılması talebinde bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar