Gelecek Partili Selçuk Özdağ hangi ilden aday oluyor

Gelecek Partili Selçuk Özdağ hangi ilden aday oluyor
Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ yerel seçimleri kapsamında belediye başkan adayı olacağı ili duyurdu.

Saadet ve Gelecek Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, CHP lideri Özgür Özel'in memleketi Manisa'da yapılacak olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyurdu. Özdağ'ın adaylık açıklamasının yapılacağı toplantı, 11 Şubat'ta Manisa'da gerçekleştirilecek.

Selçuk Özdağ, adaylığını duyurmak için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "11 Şubat 2024, saat 14:00'te yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Niyet hayır, akıbet hayır olsun. Bekliyoruz…"açıklamasında bulundu. Saadet ve Gelecek partileri ortak açıklamasında da Özdağ'ın adaylığının Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için olduğunu belirtti.

1200x675-cmsv2-09f8c3af-c726-56bb-9d4b-9867e63029ab-3856034.webp

Açıklamada, "Davetlimizsiniz... Saadet ve Gelecek Partisi Grup Başkanı TBMM 24-25-26-28. Dönem Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ'ın SAADET PARTİSİ Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı açıklamasına katılımınız bizleri onurlandıracaktır" denildi.

ozdaaaag.jpg

KAZANIRSA SAADET- GELECEK GRUBU DÜŞECEK

Ancak, Özdağ'ın belediye başkanlığını kazanması ve göreve başlaması durumunda, Saadet-Gelecek grubunun parlamentodaki 20 vekil şartını sağlayamayacağı belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar