Cinsiyet değiştiren Dadı Meryem’in bilinmeyenleri ortaya çıktı! Hasret Karakoç’u diri diri gömmüştü

Cinsiyet değiştiren Dadı Meryem’in bilinmeyenleri ortaya çıktı! Hasret Karakoç’u diri diri gömmüştü
Mehmet Altun, geçtiğimiz günlerde eşi Rabia Altun ile barışmak amacıyla Esra Erol'un programına katılmıştı. Programda, Altun'un Dadı Meryem'le olan ilişkisi gün yüzüne çıkmış, Meryem’in sırları tek tek ortaya çıkmıştı.

Atv'de yayınlanan Esra Erol programında Mehmet Altun ve eşi Rabia Altun'un ilişkilerinde yaşanan sorunlar tartışılmıştı. Mehmet Altun, eşini çocuklarının dadısı Meryem'le aldatmış ve bu hatadan dolayı pişmanlık duyarak eşiyle yeniden bir araya gelmeye çalışıyordu.

0x0-1712246335852.webp

Ancak Rabia Altun, eşinin telefonunda bulduğu mesajlarla bu aldatmanın tek seferlik olmadığını ve barışmak istemediğini belirtiyordu. Rabia Altun'un kararı, eşinin on beşinci kez ihanet etmesinden kaynaklanıyordu ve canlı yayında yapılan konuşma, çift arasındaki sorunların derinliğine işaret ediyordu.

0x0-1712246340750.webp

HASRET KARAKOÇU DİRİ DİRİ GÖMDÜĞÜ ORTAYA ÇIKMIŞTI

Konunun daha da derinine inildiğinde, dadı Meryem'in geçmişte işlediği bir cinayetin ortaya çıkmasıyla şok edici bir durum yaşanmıştı. Esra Erol'un sorularıyla ortaya çıkan gerçek, Meryem'in 8 yaşındaki bir kız çocuğunu öldürdüğü ve bu suçtan 9 yıl hapis cezası aldığıydı. Programdaki sorgulamalar sırasında Meryem'in cinayeti işlediğini itiraf etmesi, izleyicileri dehşete düşürmüştü. Esra Erol, bu olayın mağduru olan küçük kız çocuğuna vurgu yaparak Meryem'e çocuklardan uzak durması gerektiğini söylemişti.

TRANS KADIN OLDUĞU ORTAYA ÇIKMIŞTI

dadi-meryem-olayi-ne-oldu-sucu-amcasina-mi-atti-17223958-3951-m.jpg

Bununla birlikte, Meryem'in cezaevindeyken cinsiyet kimliğiyle ilgili bir farkındalık yaşadığı ve çıktıktan sonra trans kadın olduğunu açıkladığı ortaya çıkmıştı. Bu bilgi, Meryem'in hayatındaki bir dönüm noktasını ve kişisel bir dönüşümü temsil ediyordu. Ancak Mehmet Altun ile yaşadığı ilişkinin Rabia Altun'un dikkatini çekmesiyle sona erdiği belirtildi.

CİNAYETİ AMCASI MI İŞLEDİ?

Canlı yayında açıklamalarda bulunan Meryem, yıllar önce bir cinayet olayına zorla dahil edildiğini ve suçu amcasının işlediğini iddia etti. Kendi suçsuzluğunu savunan Meryem'in bu çarpıcı ifadeleri, izleyiciler arasında büyük şaşkınlık yarattı ve gerçeğin nasıl açığa çıkacağı merak konusu olmuştu.

Meryem, suçu annesinin sabıkası nedeniyle amcasına yüklemeye çalıştığını ve kendisinin masum olduğunu dile getirdi. Bu iddiaların ardındaki gerçekler ve adaletin nasıl sağlanacağı konusu, izleyicilerin ilgisini çekti ve tartışma yarattı.

dadi-meryem-olayi-ne-oldu-sucu-amcasina-mi-atti-17223958-8050-amp.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar