Esra Ezmeci’nin programında canlı yayını kestiren yatak odası itirafı dut yemiş bülbül gibi kaldılar

Esra Ezmeci’nin programında canlı yayını kestiren yatak odası itirafı dut yemiş bülbül gibi kaldılar
Klinik Psikolog Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de sunduğu Yeni Baştan programında canlı yayına telefonla bağlanan bir izleyicinin yatak odası itirafı yayın kestirdi.

İzleyicilerden gelen tuhaf itirafları yayınlayan ve soruları cevaplandıran Esra Ezmeci’nin sunduğu programın son bölümünde yaşanan bir olay herkesi şaşırttı.

Canlı yayına telefonla bağlanan 60 yaşındaki Narin Hanım 40 yaşındaki biriyle imam nikahı kıydığını anlatırken kendini kaybetti yatak odası itiraflarını abarttı.

is.jpg

“OĞLUM YAŞINDASIN DEDİM NİKAH KIYDI”

Narin Hanım “Beni seviyor ben de ona aşık oldum. Bir gün karşıma çıktı ben sana aşığım seni seviyorum dedi. Ben pek inanmadım. Sen benim oğlumun yaşındasın dedim. Bana şimdi imam nikahı da kıydı” dedi.

Duydukları karşısında şaşkınlıktan dona kalan Ezmeci Narin Hanım’a adamın evli olup olmadığını sordu.

c.jpg

“PEŞİMİ BIRAKMIYOR”

Narin Hanım ise “Evli 4 tane çocuğu var. Evli ama benden de vazgeçemiyor. Peşimi bırakmıyor” diyerek cevap verdi.

“ROBOT GİBİ YATIYOR”

Esra Ezmeci kadına “Onu görebileceğiniz her yerden uzak kalın” diyerek tavsiye verirken kadının özel itirafları yayına damga vurdu.

lk.jpg

Narin Hanım “Ayıp olmasın ama onu seviyorum. O robot gibi geliyor yatıyor kalkıyor. Söylemesi ayıptır bir şey yok. Olsa da bir şey olmuyor” diye konuşunca canlı yayın bir anda kesildi.

“UYANIP DÜŞTÜĞÜ İÇİN…”

O anların ardından Ezmeci “Uyanıp düştüğü için... Böyle durumlarda bazı problemleri varsa uyanmak gibi onun içinde fiziksel gidip tedaviler olabilir. Özellikle bu tarz problemler ilaçla çözülüyor. Ancak bu işin başka bir tarafı. Bu kişi zaten evli olduğu için size zarar verir” sözleriyle kadını uyardı.

mmmmmmmm.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar