Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i Cannes’te aşka geldi! Eski aşkını öve öve bitiremedi

Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i Cannes’te aşka geldi! Eski aşkını öve öve bitiremedi
Kızılcık Şerbeti’nin oyuncuları Cannes’ta fırtına estirdi. Bir dönem sevgili olup ayrılan dizinin Doğa’sı ve Fatih’i arasındaki aşk yeniden mi alevlendi? İşte sosyal medyayı sallayan o video!

Muhafazakar ve seküler ailelere sahip iki gencin aşk hikayesinin işlendiği Kızılcık Şerbeti her hafta ekranlara başka bir skandalla gelmeye devam ediyor. Dizi genç kadrosu, oyuncuları ve set ortamıyla da gündemden düşmüyor.

Kızılcık Şerbeti ekibi Cannes'da kutlama yaptı - Son Dakika Yaşam Haberleri | Cumhuriyet

İzlendiği her hafta izlenme rekorları kıran dizinin sevilen ekibi Cannes’a gitti. Cannes’ta boy gösteren başarılı oyuncuların pozları çok beğenilirken bir detay gözlerden kaçmadı.

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema ve Nilay'ının Cannes'da Tercih Ettiği Kıyafetler Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

DOĞUKAN GÜNGÖR'DEN BARIŞMA SİNYALİ

Dizide evlenip boşanan çift Doğa ile Fatih karakterlerine hayat veren Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör’ün arasındaki barışma sinyalleri hayranlarını umutlandırdı.

Kızılcık Şerbeti 3. Bölüm HD Tek Parça İzle | Video

Dizinin ilk bölümlerinden sonra samimi halleriyle dikkat çeken ve sevgili oldukları iddia edilen iki oyuncunun daha sonra arasına kara kedi girmişti.

Kızılcık Şerbeti oyuncuları Cannes'a çıkarma yaptı

ÖPÜŞME KRİZİ SONRASI ARALARINA KARA KEDİ GİRDİ

İkili arasında senaryoda “öpüşme” krizi yaşandığı iddialarını ardından Doğukan Güngör katıldığı bir programda “Sevgiliyken dünyanın en büyük âşıkları gibi davranıp ayrılınca sonra düşman kesilenler oluyor. 'Ben bu rolü oynamam, öpüşemem' diye yapımcıya kadar arayanlar oluyor” diyerek rol arkadaşı Sıla Türkoğlu’na gönderme yapmıştı.

Bunun ardından Doğukan Güngör’ün Cannes’ta Sıla Türkoğlu’nu övmesi kafaları karıştırdı. İkilinin kutlama videosunda bir şeyler konuştuğu ve samimi olduğu görüldü. Bu görüntüler “Aşk yeniden mi başladı?” sorusunu akıllara getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar