Survivor’da sular durulmuyor! Bir uyarıda Aleyna’ya bakın kimden geldi

Survivor’da sular durulmuyor! Bir uyarıda Aleyna’ya bakın kimden geldi
Survivor All Star 2024, tarihinin en çekişmeli ve dolu dolu entrikanın yaşandığı sezonda Aleyna ve Yunus Emre'nin adı yine gündemde. Daha önce Aleyna'nın eşi Yunus Emre'ye mesafe koyması konusunda uyarıda bulunmuştu. Şimdiyse Aleyna'nın annesi Zuhal Kalaycıoğlu bu konuda bir uyarıda bulundu.

Survivor yarışması, artık entrika, karmaşa ve tartışma denilince akla geliyor. Bu sezon, kavganın ve entrikanın hiç eksik olmadığı bir yarışmada yine Yunus Emre ve Aleyna ön planda.

Daha önceki iletişim ödülünde, Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in hamile olduğunu açıklaması, Yunus Emre'yi büyük bir sevince sürüklemişti. Bu sevinç kısa sürdü ve ertesi gün eşinin düşük yaptığını öğrendiğinde Yunus Emre büyük bir yıkıma uğradı.

s-2b8593696f52e57e223a96806ebdea-9jri.webp

Beria Özden, Yunus Emre'yi Aleyna Kalaycıoğlu ile olan samimiyeti konusunda da uyarmış ve Aleyna'dan uzak durmasını istemişti. Ancak Yunus Emre, bu uyarıları dikkate almadı ve Aleyna ile olan ilişkisini sürdürdü.

s-0916941b68bc6d189d110dde8f628a-w378.webp

Bir uyarı da Aleyna'nın annesinden geldi. İletişim ödülü sırasında Aleyna annesiyle yazışırken, annesi Yunus Emre'den uzak durması konusunda uyarıda bulundu. Aleyna, "Hepsi sadece arkadaşım" dese de annesinin cevabı netti: "Uzak dur."

uu-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar