CHP'de Kılıçdaroğlu hareketliliği! Yerel seçimlerden sonra yapacağı ilk iş ortaya çıktı

CHP'de Kılıçdaroğlu hareketliliği! Yerel seçimlerden sonra yapacağı ilk iş ortaya çıktı
CHP Eski Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin seçimlerden başarısız çıkacağı düşüncesiyle CHP PM Üyesi Müslim Sarı’ya “kurultay için çalışma” görevi verdiği öne sürüldü.

CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin seçimlerden başarısız çıkacağı düşüncesiyle CHP PM Üyesi Müslim Sarı’ya “kurultay için çalışma” görevi verdiği iddia edildi.

Bu iddiayı kurultay sürecinde Özgür Özel’i destekleyen Şaban Sevinç gündeme taşıdı. Şaban Sevinç’in yönettiği Bizim TV internet sitesi, konuya ilişkin dikkat çeken ifadelere yer verdi.

CHP Parti Meclisi Üyesi Müslim Sarı'nın, kurultay operasyonlarını yönettiği iddia edildi. Sarı'nın liderliğindeki ekibin, Türkiye'yi 16 bölgeye ayırarak her bölge için özel bir temsilci atadığı ve temsilcilerin görevinin, kendi bölgelerindeki kurultay delegelerini 1 Nisan Kurultayı'na hazırlamak olarak belirlendiği öne sürüldü.

HER BÖLGE İÇİN 'HASAR TESPİT RAPORU'

Cuma günü Ankara'da ilk toplantının gerçekleştiği belirtilen haberde, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla önemli kararlar alındığı ifade edildi. Müslim Sarı'nın koordinasyonunda, 25 Şubat'a kadar belediye başkanı ve meclis üyesi adaylarının belirleneceği süreçte, her bölge için "hasar tespit raporu" hazırlanacağı da iddia edildi. Buna göre bu raporlar, Kılıçdaroğlu'na sunularak seçim sonrası stratejilerin belirlenmesine katkı sağlayacak.

resized-60c4d-e7da58ba5ae1b7feae298b8e00139894.webp

"ÖZEL VE İMAMOĞLU'NDAN YAKINANLAR MÜSLÜM İLE GÖRÜŞSÜN"

Müslim Sarı'nın yarında Ankara’da parti içindeki muhaliflerle bir toplantı daha yapacağı belirtilirken, Kılıçdaroğlu’nun ofisine gelip Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu’ndan yakınanları da “Müslim çalışma yapıyor gidip onunla görüşün” diyerek Müslüm Sarı’ya yönlendirdiği öne sürüldü.

Haberde öte yandan, CHP'nin belediye başkan adayları ve belediye meclis üyelerinin belirlenmesinden sonra oluşacak muhtemel küskünlükleri dikkate alarak hazırlanacak ''Hasar Tespit Raporu''nda ''hangi delegeler bize oy verebilir, kimlerin üzerinde çalışalım'' gibi değerlendirmeler olacağı da ifade edildi.

"MÜSLÜM'E BEN ÇALIŞ DEDİM İDDİASI"

Bu kapsamda sosyal medyada aktif bazı isimlerde Kılıçdaroğlu'na ihanet edildiği teması üzerinden Müslim Sarı’nın çalışmalarına psikolojik destek sağlayacağı aktarıldı. Belirlenen bu isimlerin de Müslim Sarı ile koordineli şekilde çalışacağı iddia edildi.

Kılıçdaroğlu'nun, Müslim Sarı’nın bu çalışmasından rahatsız olup kendisine şikayete gelenlere “Müslim’e ben çalış dedim” dediği de aktarıldı.

MÜSLİM SARI YALANLADI

Hakkındaki iddialara sosyal medya hesabından yanıt veren Müslim Sarı “Sayın Şaban Sevinç bir kaç saat önce beni aradığınızda bu iddiaların doğru olmadığını size kesin bir dille söylememe rağmen yaptığınız bu paylaşım yerel seçime doğru giderken partimize büyük zarar vermektedir. Kamuoyunun takdirine sunarım” diye yazdı.

sari.jpg

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar