Cem Küçük'ten Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarını çok kızdıran sözler

Cem Küçük'ten Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarını çok kızdıran sözler
Gazeteci Cem Küçük, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde, Danimarka temsilcisi Nordsjaelland'a karşı 6-1’lik skorla mağlup olan Fenerbahçe’yi eleştirdi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nda nefes kesen mücadele devam ederken, Fenerbahçe, Nordsjaelland ile Right to Dream Park'ta karşı karşıya geldi. Ancak Sarı-Lacivertliler, beklenmedik bir sonuçla taraftarlarını şaşırttı. Maçtan 6-1'lik skorla mağlup ayrılan Fenerbahçe, tarihindeki unutulmaz yenilgiler arasına adını yazdırdı.

Maç sonrasında TGRT Haber sunucusu Cem Küçük, Fenerbahçe'nin son dönemde aldığı farklı mağlubiyetleri canlı yayında değerlendirdi. Özellikle Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin arka arkaya yaşadığı başarısız sonuçları irdeleyen Küçük, bu durumun taraftarlar arasında çeşitli yorumlara neden olduğunu belirtti.

Cem Küçük, Fenerbahçe'nin tarihinde benzer bir mağlubiyet yaşadığına vurgu yaparak, "Fenerbahçe dün akşam 6-1 yenilerek tarihe kara leke olarak geçti. Ancak benzer bir durumu Fenerbahçe tam 31 yıl önce, 4 Kasım 1992 tarihinde yaşamıştı. Kendi takımıyla eleştirel bir bakış açısıyla konuşan Küçük, "Kabul edelim, ben de Fenerbahçe taraftarıyım, ama bu Avrupa işi daha çok Galatasaray'ın işi gibi görünüyor. Acaba sadece Galatasaray mı Avrupa maçlarına çıksa, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yerine ne kadar daha başarılı olurdu?" şeklinde bir öneride bulundu.

Cem Küçük'ün bu açıklamaları, Fenerbahçe'nin Avrupa'daki zorlu mücadelelerdeki performansına dair eleştirileri ve taraftarlar arasındaki tartışmaları alevlendirdi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar