Fenerbahçe'yi karıştıran olay! İsmail Kartal'dan oğlu Emre Kartal'a büyük torpil

Fenerbahçe'yi karıştıran olay! İsmail Kartal'dan oğlu Emre Kartal'a büyük torpil
Fenerbahçe’de 6-1’lik Nordsjaelland yenilgi sonrası kulübe tepkiler artarken, teknik direktör İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal’ı yardımcı antrenör olarak işe başladığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de geçtiğimiz günlerde Nordsjaelland'a karşı alınan tarihi 6-1'lik mağlubiyetin ardından kulübe yönelik tepkiler artarken, ortaya çıkan yeni bir iddia gündemi sarsmaya devam ediyor. Fenerbahçe'nin bu sezon teknik direktörlük görevine getirdiği İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'ın, sarı-lacivertli takıma yardımcı antrenör olarak başladığı iddia edildi.

6-1'lik Nordsjaelland mağlubiyeti sonrasında taraftarlar ve spor kamuoyu tarafından sorgulanan Fenerbahçe'de, teknik direktörün oğlunu yardımcı antrenör olarak görevlendirmesi büyük bir tartışma yarattı. Emre Kartal'ın, teknik direktörlük konusunda henüz bir deneyime sahip olmamasına rağmen bu göreve atanması, Fenerbahçe camiasında tepkilere neden oldu.

Yaşanan kötü gidişat, alınan mağlubiyetler ve oyuncu sakatlıklarıyla birlikte kulüpte var olan rahatsızlık atmosferi, bu yeni iddia ile daha da derinleşti. İsmail Kartal'ın oğlunun yardımcı antrenör olarak göreve başlamasına dair kulüpten henüz bir resmi açıklama gelmezken, Fenerbahçe taraftarları bu duruma tepki göstermeye devam ediyor.

emre.jpg

gaolc8axsaajpt7.jpeg

gan-xlcwoaas-fq-1.jpeg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar