Rıdvan Dilmen yılların dostuna hiç acımadı! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’a ağır bombardıman

Rıdvan Dilmen yılların dostuna hiç acımadı! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’a ağır bombardıman
Fenerbahçe’nin Avrupa Konferans Ligi maçında Nordsjaelland’e karşı aldığı 6-1’lik tarihi hezimet, Sports Digitale yorumcusu Rıdvan Dilmen tarafından sert bir şekilde eleştirildi.

Fenerbahçe'nin Avrupa Konferans Ligi'nde Nordsjaelland'e karşı aldığı tarihi 6-1'lik mağlubiyet, ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen tarafından sert bir şekilde eleştirildi. Sports Digitale programında yorumlarda bulunan Dilmen, Fenerbahçe'nin performansını ve teknik direktör İsmail Kartal'ın oyuna müdahalelerini sert bir dille değerlendirdi.

Dilmen, İsmail Kartal'ın oyuna müdahalelerini yetersiz bulduğunu belirterek, "Sen çift forvete bile dönmüyorsun. 25 tane yemeyi mi bekliyorsun? Forvet çıkıyor, forvet giriyor" diyerek teknik direktörü eleştirdi. Ayrıca, Fenerbahçeli futbolcuların vurdumduymaz tavırlarını da eleştiren Dilmen, "6 gol yiyorsun, sarı kart görmüyorsun. Bir tane uçak kiralayıp gitmiş gibiler" şeklinde sert ifadeler kullandı.

Dilmen, eleştirilerini Fenerbahçe yönetimine de yönlendirerek, "Duygularıyla oynamayan futbolcunun Fenerbahçe'de işi yok. Fenerbahçe çok ciddi radikal kararlar almalıdır, Fenerbahçe'yi bu duruma düşürmeye kimsenin hakkı yok" ifadeleriyle seslendi. Fenerbahçe'nin yaşadığı bu tarihi hezimet sonrasında Dilmen'in sert eleştirileri, taraftarlar ve futbolseverler arasında geniş yankı buldu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar