Fenerbahçe'nin Avrupa'daki tarihi hezimet sonrası İrfan Can taraftarla kavga etti

Fenerbahçe'nin Avrupa'daki tarihi hezimet sonrası İrfan Can taraftarla kavga etti
Fenerbahçe'nin Nordsjaelland'a 6-1 mağlup olduğu mücadelenin sonunda İrfan Can Kahveci, kendisine tepki gösteren taraftarla tartıştı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Danimarka ekibi Nordsjaelland'a karşı oynadığı maçta 6-1 mağlup olurken, mücadele sonrasında ilginç bir olay yaşandı. Teknik direktör İsmail Kartal tarafından maça sonradan dahil edilen İrfan Can Kahveci, kendisine tepki gösteren bir taraftarla gergin bir diyalog yaşadı.

Sarı-Lacivertli takımın yıldız oyuncusu, maç sonrasında tribünden kendisine yöneltilen tepkilere karşılık vermeye çalışırken, durum bir anda gerginleşti. İrfan Can Kahveci, tribünlere doğru yürümeye başladı ancak saha kenarındaki güvenlik güçleri tarafından engellendi.

Bu sırada takım arkadaşı Bright Osayi Samuel, İrfan Can Kahveci'yi kolundan tutarak durdurdu. Gerginlik anının ardından Kahveci'yi sakinleştiren isimler arasında yer alan İsmail Yüksek, takım içindeki dengeyi sağlamaya çalıştı.

"TARAFTAR, İRFAN CAN’A VE AİLESİNE KÜFRETTİ"

SportsDigitale kanalının Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu, konuyla ilgili temsilci Batur Altıparmak ile yaptığı bir röportajda, maçın başından itibaren Nordsjaelland tribünlerinde bulunan bir Türk taraftarın İrfan Can'a ve ailesine yönelik küfürlere devam ettiğini belirtti. Sabuncuoğlu, maç öncesinde ve ısınma sırasında başlayan tahriklerin maç sonunda da devam ettiğini ifade etti. Tribündeki olayın, Fenerbahçe tribünü olmamasına rağmen Danimarka'da yaşayan Türklerin de bulunduğu bir blokta gerçekleştiğini vurguladı.

can-001.jpg

irfan-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar