Buket Aydın'dan muhalefete tepki

Buket Aydın'dan muhalefete tepki
Spiker Buket Aydın, muhalefete getirdiği eleştirilerle gündem oldu. Aydın, “Erdoğan’a düşmanlık yapacaksınız diye gözünüze perde inmiş.” ifadelerini kullanırken oy kullanma eğilimiyle ilgili de bilgi verdi. Aydın'ın sözleri sonrası lüks saati tekrar gündem oldu.

Selahattin Demirel / Günboyu

Haber spikeri Buket Aydın YouTube kanalı üzerinden siyasi yorumlarda bulundu.

Konuşmasında muhalefeti eleştiren Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a eleştiri yöneltmediği için lince maruz kaldığı iddiasında bulundu.

‘OYUMU NEREYE VERECEĞİMİ NEREDEN BİLİYORSUNUZ?’

Buket Aydın, tarafsız olduğunu belirterek “Sayın Erdoğan’ı eleştirmek zorunda değilim. Ben zaten Kılıçdaroğlu’nu da eleştirmiyorum. Ben zaten AK Parti''li falan da değilim. Ben diğer meslektaşlarım gibi ‘Şu partiye oy vereceğim’ de demiyorum. Siz benim nereye oy vereceğimi nereden biliyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

‘NE OLURSA OLSUN ERDOĞAN GİTSİN''E KARŞIYIM’

Aydın, sosyal medyada gündem olan konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Bu zihniyetle ülke yönetmeye kalkacaksanız altında kalırsınız bu işlerin. Demokrasiden anlamayan sizsiniz. Sizden hiçbir şey olmaz. Gözünüze perde inmiş. Sayın Tayyip Erdoğan’a düşmanlık yapacaksınız diye gözünüze perde inmiş. Gerekirse HDP gelsin, gerekirse özerklik gelsin. FETÖ’cülerle, teröristlerle kol kola girelim ama Erdoğan gitsin diyorsunuz. Ben buna hayır diyorum. Ben buna hayır diyorum.”

ROLEX SAATİ GÜNDEM OLDU

Aydın''ın videosunun sosyal medyada yayılması sonrasında kolundaki değerli lüks Rolex saati tekrar gündem oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar