Piyasanın uzmanlarından altın yatırımcılarına çok kritik uyarılar! 1 gram altın 1500 lirayı ne zaman görür

Piyasanın uzmanlarından altın yatırımcılarına çok kritik uyarılar! 1 gram altın 1500 lirayı ne zaman görür
Döviz ve altında yaşanan dalgalanma devam ederken, milyonlarca yatırımcı fiyatlarda olacak değişiklik için araştırmaya devam ediyor. Son olarak altın fiyatlarıyla ilgili uzman isimlerden dikkat çeken uyarılar geldi.

Gram altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik ile birlikte çok sayıda vatandaş, altının göreceği zirveyi merak ederken, Dinamik Yatırım Menkul Değerler Araştırma Uzmanı Ceyhun Yavaş önemli bir açıklamada bulundu.

Milliyet''e özel açıklamalarda bulunan Ceyhun Yavaş, "Gram altın tarafına baktığımızda ise Gram altında kısa vadede 1215, orta vadede ise 1170 destek seviyeleri korunduğu taktirde yükseliş potansiyelini koruyor" ifadelerini kullandı.

Yavaş, "1500 gibi psikolojik bir direnç seviyesini konuşmak için öncelikle 1400 seviyesi üzerinde kalıcılık sağlanması gerektiği kanısındayız" dedi.

Ata Yatırım  Hazine Müdürü Yalaz Özkanlı ise, "Önümüzdeki hafta ise ABD enflasyon verisi ve Fed toplantı tutanakları ileriye dönük para politikası beklentilerinin şekillenmesi açısından takip edilecek" açıklamasında bulundu.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar