Bakan Bilgin asgari ücretli çalışanların beklentisini açıkladı!

Bakan Bilgin asgari ücretli çalışanların beklentisini açıkladı!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 20 Aralık günü yapılacak asgari ücret toplantısı öncesinde çalışanların beklentilerini açıkladı.

VEDAT BİLGİN ASGARİ ÜCRETLİ ÇALIŞANLARIN BEKLENTİSİNİ AÇIKLADI!

2023 yılına sayılı günler kala 20 milyon kişinin maaşını belirleyecek olan toplantıdan çıkacak sonuç merak ediliyor.

Asgari Ücreti Tespit Komisyonu yarın saat 14.00''te yeni bir toplantı gerçekleştirecek. Toplantı öncesi açıklama yapan Vedat Bilgin, asgari ücretli çalışanların beklentilerinin daha yüksek olduğunu belirtse de ''''Ümit ediyorum hem işçilerimizin beklentilerini hem de işverenlerimizin ödeyebileceği bir sınırdaki bir beklentiyi gerçekleştirmiş oluruz'''' yorumu yaptı.

Vedat Bilgin şunları söyledi:

"Yarın asgari ücret toplantısı var toplantıdan sonra uzlaşmaya varacağımızı daha önce dile getirdim. Ümit ediyorum hem işçilerimizin beklentilerini hem de işverenlerimizin ödeyebileceği bir sınırdaki bir beklentiyi gerçekleştirmiş oluruz.

Yanında eleman çalıştıran esnafa da sordum doğrudan doğruya çalışan çocuklara da sordum. Tabi çalışanların daha fazla beklentileri var.
Esnafta ödeyebileceğimiz bir şey yapın iş yerimiz açık kalsın diyor. Biz burada enflasyonist ortamda Türkiye''nin çalışanlarının rahat edebileceği rahat nefes alabileceği enflasyonun baskısından kurtulmayı hissettikleri bir rakam olmasını ümit ediyorum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar