Astrolog Emine Akkaya’dan çok konuşulacak yerel seçim infosu: CHP sürpriz bir isim çıkartacak

Astrolog Emine Akkaya’dan çok konuşulacak yerel seçim infosu: CHP sürpriz bir isim çıkartacak
Astrolog Emine Akkaya, tüm İstanbulluların merakla beklediği belediye seçimlerinde CHP’nin sürpriz bir isim değişikliğine gideceğini iddia etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun doğum haritasını inceleyen Akkaya, iki siyasi isim arasındaki ortak bağı açıkladı.

Magazin Noteri isimli Youtube kanalında yayınlanan Seher Kılıç’ın sunduğu programın konuğu olan Astrolog Emine Akkaya, belediye seçimleri öncesinde CHP’ye ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı. Akkaya “Yerel seçimlerde CHP sürpriz bir isim çıkartacak. Çok akıllı ve çok dinamik biri gelecek” dedi.

sswss.jpg

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlık seçimini neden kaybettiğini açıklayan Akkaya, şöyle konuştu:

Kılıçdaroğlu’nun haritasını çok inceledim onun tek hatası anlaşmalı sistem kararını uygulaması oldu. Belediye seçimlerin kesinlikle öndeki isim Ekrem İmamoğlu, çünkü AKP’nin enerjisinde devam ediyor. Belediyede hiçbir şekilde anlaşma yapmadı, her şeye gülen bir enerji ile yol alıyor. Ekrem İmamoğlu ve Tayyip Bey haritasında dokuzuncu ve ikinci evdeki yetenekleri temsil eden bir açı var. Ben ikisinin haritasını incelediğimde bağdaştırdım. İmamoğlu CHP’nin değil de AKP’nin bünyesinde mi ilerliyor? kararını verdim. Bu benim harita olarak yorumum. Yerel seçimlerde CHP sürpriz bir isim çıkartacak. Çok akıllı ve çok dinamik biri gelecek. . Türkiye olarak buna hazırlıklı olalım. Bunun da bir tarihi var.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar