Astrolog Dinçer Güner İran'ın İsrail'e saldırısını yorumladı! Türkiye savaşa girecek mi?

Astrolog Dinçer Güner İran'ın İsrail'e saldırısını yorumladı! Türkiye savaşa girecek mi?
Ünlü astrolog Dinçer Güner, İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili astrolojik döngüleri yorumlayarak Türkiye'nin savaşa katılıp katılmayacağına dair görüşlerini kişisel sosyal medya hesabından paylaştı.

İsrail devlet televizyonu KANN, İran'ın İsrail'e karşı İHA saldırısı başlattığını duyurdu. Bu gelişmenin ardından İngiltere, ABD, Fransa ve Ürdün, İsrail'e destek açıklamaları yaptı. Güner, dünya gündemine bomba gibi düşen bu olayı astrolojik açıdan değerlendirerek Türkiye'nin olası bir savaşa dahil olma ihtimalini analiz etti.

uu.jpg

İşte Dinçer Güner’in astrolojik açıdan İran İsrail savaşı yorumu:

Eğer astroloji döngülerle çalışıyorsa ki çok defa bu döngülerde benzer durumların olduğuna şahit olduk...

2. Dünya savası sırasında Türkiye nasıl fiilen savaşa katılmadı ise şimdide taraf olacağını fiilen bir savaşın içine gireceğini sanmıyorum.

2.Dünya savaşı Plüton Aslan da ve Jüpiter/Uranüs boğa kavuşumunda başladı

Şimdi Plüto Kova burcunda-Aslan'ın zıt burcu yani yarı döngüsünde...

54.jpg

NE OLDU

İsrail ordusu, İran'ın 100'den fazla insansız hava aracıyla gerçekleştirdi. Bu saldırıların ardından İsrail, Hizbullah'a ait hedeflere hava saldırısı düzenledi. İsrail Lübnan'ın güneyindeki operasyonlarını duyurdu.

İsrail'in İran konsolosluğunu hedef almasının ardından, İran'ın beklenen misillemesi gerçekleşti. İran, İsrail'e insansız hava araçları ve balistik füzelerle saldırarak karşılık verdi. İsrail Ordusu, "İran'dan İsrail'e yönelik bir saldırı için çok sayıda İHA'nın gönderildiğini ve savunmalarının hazır olduğunu" açıkladı. ABD, İsrail'e destek verdiğini belirtirken, Ürdün'ün bazı İran'a ait İHA'ları düşürdüğü bildirildi. İran ise yeni bir açıklama yaparak, "Mesele artık sonuçlanmıştır" dedi.

4523.jpg

ORTA DOĞU'DA GERİLİM TIRMANDI

İran, İsrail'e karşı bir saldırı düzenledi. İsrail, 1 Nisan'da Suriye'nin başkenti Şam'daki İran konsolosluğuna yapılan saldırıda 2 general ve 7 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayı gerçekleştirmişti. İran, bu saldırıya karşılık olarak İsrail'i cezalandıracağını açıklamıştı. ABD Başkanı Joe Biden, İran'ın saldırı öncesinde "Yapma" çağrısı yapmıştı. Tahran, İsrail'e karşı bir dizi İHA ve füze saldırısı gerçekleştirdi. ABD'nin yanı sıra İngiltere de İsrail'in savunmasına destek olacağını duyurdu. Ürdün, Lübnan ve Irak hava sahalarını kapatırken; Ürdün'ün bazı İran'a ait İHA'ları düşürdüğü belirtildi. Mısır ise taraflara itidal çağrısında bulundu.

8745120.jpg

1 ÇOCUK YARALANDI

İsrail ordusu sözcüsü Daniel Hagari, İran'ın drone saldırısı sonucu bir kız çocuğunun yaralandığını açıkladı. Ülkenin güneyinde bulunan bir askeri tesiste ise ufak çaplı hasar meydana geldiğini duyurdu.

İSRAİL GÜVENLİK KONSEYİNİ ACİL TOPLANTIYA ÇAĞIRDI

İsrail, İran'ın fırlattığı balistik füzelerin ve İHA'ların büyük çoğunluğunun başarıyla engellendiğini medyaya bildirdi. Kanal 12 televizyonuna konuşan bir üst düzey İsrailli yetkili, İran'ın saldırısına karşılık verileceğini belirtirken, Tel Aviv yönetimi Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar