Hem aldatıldı hem hapis cezası aldı! Eşine beni evlendir diyen koca karşı komşusundan 2 çocuk yaptı

Hem aldatıldı hem hapis cezası aldı! Eşine beni evlendir diyen koca karşı komşusundan 2 çocuk yaptı
7 yıllık evli olan Gülhan Geçin'in hikayesi hayrete düşürdü. Çocuk sahibi olamamanın verdiği acı, kocasının alçaltıcı sözleriyle daha da derinleşti. Kocası sürekli olarak, "Beni başka biriyle evlendir, o zaman çocuğu sana vereceğim" diyerek onu aşağılıyordu. Arsız koca, karşı komşusuyla ilişki yaşayarak iki çocuk yaptı.

Gülhan Geçin'in başına gelenler bir film sahnesinden farksız, ancak ne yazık ki bu hikaye tamamen gerçek. Kocasının alçaltıcı sözleri ve karşı komşuyla ilişkisi, Gülhan Geçin'in dünyasını başına yıktı. Bu ihanetle birlikte, bir de hapis cezası aldı.

18688670-728xauto.webp

KARŞI KOMŞUSUNDAN 2 ÇOCUK YAPTI

Show Haber'e konuşan Gülhan Geçin, 7 yıllık evliliğin ardından kocasının alçaltıcı tekliflerini ve ihanetini anlattı. Kocası sürekli olarak çocuk sahibi olamadıklarını bahane ederek başka bir kadınla evlenme teklifinde bulunuyordu. Sonunda, bu ahlaksız teklif gerçek oldu ve Geçin, kocasının karşı komşusuyla olan ilişkisini ve iki çocuk sahibi olduğunu öğrendi. Bu acı dolu olay, Gülhan Geçin'in dünyasını paramparça etti.

i.jpg

SORU SORMAK İÇİN GİTTİ! HAPİS CEZASIYLA KARŞILAŞTI

Gülhan Geçin, duyduklarını öğrenmek için karşı komşusunun evine gitti, ancak beklenmedik bir şekilde yaşananlar 4 yıl 2 ay hapis cezası almasına neden oldu. Geçin hala eşinden boşanamazken, konuşma talebini reddeden kocasının iddiaya göre o komşuyla birlikte yaşadığı belirtiliyor.

sls.jpg

Gülhan Geçin, yaşadığı dramı gözyaşlarıyla anlatırken şunları dile getirdi: "Zaten çocuğum olmuyor, bunun üzerine bir de iki tane çocuk eşimin adı altında kayıtlı. Sürekli olarak 'Beni evlendir, çocuğum olursa sana vereceğim. Sen büyütürsün.' diyor. Şu an hala evliyiz ve boşanmadık. Gayrimeşru iki tane çocukları var. Ve bu kadın benim karşı komşum. Çok üzgünüm, gerçekten çok üzgünüm!"

oo.jpg

"YARDIM ETTİM AMA İHANET OLDU"

Bir tanesi binaya giderken eşimi görmüş. Komşusuna, '7 senelik evli bir adam var, çocuğu olmuyor, evi var, arabası var... Ben evleneceğim, çocuk getireceğim.' gibi şeyler söylemiş. Ben zamanında çok yardım ettim, çocuklarına yemek yapıyordum, para veriyordum, hatta merdivenlerini bile temizliyordum. Ama sonunda bir ihanet olduğunu öğrendim.

"SADECE TELEFONU GETİRİRMİSİNİZ?" DEDİM

Telefonu getirir misin diye sadece sordum, kayıtlara bakıp çıkacağım dedim. O gidip eşime anlattı, sonra da beni şikayet etti. Adaletin yerini bulmasını istiyorum, bu kararın iptal edilmesini talep ediyorum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar