Armağan Çağlayan'ın Gökhan Zan yorumu gündem oldu: Meğer günler öncesinden söylemiş

Armağan Çağlayan'ın Gökhan Zan yorumu gündem oldu: Meğer günler öncesinden söylemiş
TİP Hatay Belediye Başkan adayı Gökhan Zan’ın ses kayıtları çıkmadan önce Armağan Çağlayan’ın Erkan Baş’a söyledikleri sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, partisinin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan hakkındaki ses kaydı iddiaları çıkmadan önce Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalına katılmıştı.

Çağlayan’ın TİP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve eski futbolcu Gökhan Zan ile söyledikleri sosyal medyada gündem oldu.

"NEREDE ONA BİR ŞEY TEKLİF EDİLİRSE..."

Erkan Baş’ın sağ kesimden birilerinin sol kesime yönelmesinde TİP’in etkisinin olması durumunda başarılı olduklarını söylemesi üzerine araya giren Çağlayan, “Siz aramadınız mı Gökhan Zan’ı. O kendisi gelip ben Türkiye İşçi Partisi’nde bundan sonra siyaset yapmak istiyorum demedi ki. Öyle olunca da bana geçen duygu açıkçası Gökhan Bey kusura bakmasın. Nerede ona bir şey teklif edilirse oraya geçecek duygusu” demişti.

NE OLMUŞTU?

Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği Gökhan Zan’ın adaylığını “Partimizin asla tasvip etmeyeceği ilişkilere girdiğine dair çeşitli iddialar tarafımıza ulaşmıştır” diyerek geri çekti. TİP’ten yapılan açıklamanın ardından Zan, “Adayım ve çekilmiyorum! TİP Genel Merkezi’nin beni adaylıktan çekme konusundaki açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı yoktur. Şantajla, montajla tehdide boyun eğmeyeceğim. Kişilik haklarıma yapılan saldırılara karşı korkmadım, korkmayacağım” dedi.

Sözcü TV’nin yayınladığı ve zaman zaman Türkçe, zaman zaman Arapça konuşulan ses kaydında, Turgay Kocakaya isimli kişi tarafından AKP Hatay İl Başkanlığı’ndan arandığı öne sürülen Zan’a, adaylıktan çekilmemesi için 3 milyon dolar öneriyor, Zan ise 5 milyon dolar için pazarlık ediyordu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar