Bağcılar’da çocuklara tecavüz eden sapık sucunun komşusu itiraf etti tuzağına böyle düşürmüş

Bağcılar’da çocuklara tecavüz eden sapık sucunun komşusu itiraf etti tuzağına böyle düşürmüş
İstanbul Bağcılar’da mahalle çocuklarına yapılan tecavüz skandalına dair mide bulandıran yeni detaylar ortaya çıktı.

Bağcılar’da sucu dükkanı bulunan 60 yaşındaki Metin Şenay’ın mahalledeki çocuklara yıllarca tecavüz ettiği, çığlıkları duyulmasın diye istismar odasının duvarlarını süngerle kapladığı, bir çocuğu tecavüz ederek felç bıraktığı, çocukların görüntülerini videoya kaydettiği ortaya çıkmıştı.

Metin Şenay: çocuklara tecavüz etmek için dükkânında ses yalıtımlı oda hazırlayan sapık. : r/Turkey

Sapık sucunun mahallesinde yaşayan Mürvet Bozkurt isimli öğretmen şahit olduklarını sosyal medya hesabından yaptığı yorumlarla şöyle anlattı:

Sapık sucu mahalledeki çocukları yıllarca tecavüz etti! Dehşet odasında yaşananları itiraf etti

“BU ADAM ÇOK SEVECEN ALGISI YARATTI”

Adam çok iyi rol yaptı çocuklarla hafta sonu ilgilendi şeker çikolata verdi ailelerinin yanında yanaklarını sıktı sarıldı sevdi derken bu adam çok sevecen algısı yarattı. Allah biliyor ben iğreti olmuştum bu adamdan eşim yokken su getirdi bize kapıyı açmadım kapıya bırak dedim.

Sapık sucu mahalledeki çocukları yıllarca tecavüz etti! Dehşet odasında yaşananları itiraf etti

“KAPIDA ÇOCUKLARA ŞEKER ÇİKOLATA VERİYORDU”

Ben çalıştığım için sadece hafta sonları denk geldikçe görüyordum. 5 yıl ilkokul öğrencileriyle çalıştım. Demek istediğim şey şu bilen illa ki vardı ama sustular ben buna eminim ben hep kapıda gördüm içerden girip çıkana denk gelmedim, kapıda çocuklara şeker çikolata veriyordu.

“HER GÖRDÜĞÜMDE MUHAKKAK BİR ÇOCUK OLUYORDU”

Ailesinden korkup çekinmediği kişilere yaklaşıyordu. Her gördüğümde muhakkak bir çocuk oluyordu orda yazın su içmeye giriyordu çocuklar.

bg.jpg

Mürvet Bozkurt Sapık sucu Metin Şenay’ın okul çıkışında arabasıyla dükkanına götürdüğü 12 yaşındaki M.Y.‘nin olayına ilişkin ise şunları anlattı:

Çocuğun anne babasının ayrı olduğunu biliyormuş. Okuldan sonra tek olduğunu onu almaya gelmeyen olduğu biliyormuş. Her şeyi zamana yaya yaya yapmış zaten. Herkes ayaklandı ama iş yeri adresini başka yer gösterdiği için polis baskında zaman kaybetti.

bagcilar-da-9-yasindaki-kiza-tacizde-bulundug-14317974-amp.jpg

“O GECE MAHALLE SAKİNLERİ YAKTI YIKTI ADAMI”

O anları hatırlamak istemiyorum hala psikolojik olarak atlatmış değiliz. Bu olayın saklanan tarafları olduğunu düşünüyorum o gece burası mahşer yeriydi mahalle sakinleri yaktı yıktı adamı buradan baygın ölüye yakındı götürdüler o kadar dayak yedi.

İŞ İLANI VERİP ÖĞRENCİ İSTEMİŞ

Sapığın daha önce verdiği iş ilanlarında kriter olarak çalışacak kişilerin öğrenci olmasını özellikle belirttiği de ortaya çıktı.

ogrenci-ilani.jpg

eeee.jpg

itiraf-1.jpg

lllll.jpg

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar