Suç duyurusunda bulunacağını söylemişti: Ağırel’den Altınok’u köşeye sıkıştıracak belgeli yanıt

Suç duyurusunda bulunacağını söylemişti: Ağırel’den Altınok’u köşeye sıkıştıracak belgeli yanıt
Cumhur İttifakı’nın ABB Başkan adayı Turgut Altınok'un hakkında suç duyurusunda bulunacağını söylediği gazeteci Murat Ağırel, sosyal medya hesabından belgelerle yanıt verdi.

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok mal varlığı siyaset arenasında tartışılmaya devam ediyor.

Gazeteci Murat Ağırel, Altınok'un Antalya'da 600 dairesi daha olduğunun iddia edildiğini belirtti.

Altınok'un mal varlıkları arasında 22 arsa, 23 tarla, 9 ev, 2 'kargir ev', 2 'kargir bina', bir de bostan bulunuyordu. Ağırel, Halk TV’de yaptığı açıklamada, “Bana bir takipçim ulaştı, listelerdeki 6 milyon metrekarenin haricinde, Antalya'daki havalimanına yakın bir yere konut yapılıyor ve orada Sayın Altınok'un 600 dairesi olduğunu söyledi. Bunlar bildirilmemiş. Fotoğraflar ve parselleri gönderildi oradaki insanlar bunu iddia ettiler. Altınok tarafına ulaşmaya çalıştığımda onlar bana dönmediler” ifadelerini kullanmıştı.

ÖNCE 'BABADAN KALAN' DEDİ SONRA YALANLADI

Altınok ise bir muhabirin "Antalya'da 600 konutunuz var mı?" sorusuna "Babadan kalan, daha önceki mal varlığımızı söylüyorum. Babadan kalan..." şeklinde cevap vermişti. Ancak Altınok, daha sonra yazılı açıklama yapıp iddiayı yalanlayarak, Ağırel hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Yalanlamanın ve suç duyurusu açıklamasının ardından Murat Ağırel "Sayın Altınok açıklama yapmış. Benim hakkımda savcılığa suç duyurusunda bulunacağını belirtmiş. Sabırsızlıkla bekliyorum. Ancak sorularıma lütfen cevap verin" diyerek 3 belge yayınlayıp Altınok’a 3 sonu yöneltti:

“Yazımda ve paylaşımlarımda TOGO kulelerine veya arazisine ortak demedim. Ancak Elmar Tower arazinde ortak dedim (Belge 1)

gji-ivkw8aakxiq.jpg

Antalya’daki kat karşılığı 10 katlı 4 bloklu 660 daire yapılan araziniz mal beyanında yok (Belge 2)

gji-ivdw0aak4ah.webp

Ortak olduğunuzu beyan ettiğiniz şirketinizin vergi bildirimi matrahsız… (Belge 3)

gji-ivfxeaalsof.webp

Yine soruyorum: Banka mevcutlarınızı, döviz mevduatınızı, araç bilgilerinizi, ziynet eşyalarınızı, eşinizin üzerine olan mal beyanlarını ve çocuklarınıza devrettiğiniz taşınır taşınmaz mallarınız nelerdir?”

agirel.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar