Armağan Çağlayan sinir krizi geçirdi!

Armağan Çağlayan sinir krizi geçirdi!
Kahramanmaraş depreminden önce programları yayınlayan Armağan Çağlayan’ın son programına Şevval Şahin konuk olmuştu. Şahin’in gördüğü tepkilerden sonra Çağlayan “Taha'ya da yıllardır aynısını yaptınız" ifadelerini kullanarak isyan etti.

Ünlü televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan son programını yayınladı. Şevval Şahin’in konuk oldu. İstanbul''da doğan ancak 19 yaşına kadar Londra''da yaşadığı bilinen model Şahin''in, sohbet sırasında "Türkiye''de 3 ay fazla kaldığımda bana bir daralma geliyor" sözlerine Çağlayan yanıtsız kalamadı.

Genç modelin sözlerine gelen eleştirel yorumlar ise Armağan Çağlayan''ın sabrını taşırdı. Daha önce defalarca kez sosyal medya zorbalığına maruz kalan Taha Duymaz''ı örnek gösteren Çağlayan isyan etti.

Armağan Çağlayan Kahramanmaraş merkezli depreme Hatay’da yakalanarak enkaz altında kalan 19 yaşındaki fenomen Taha Duymaz’ı örnek vererek şu ifadeleri kullandı:

"Hiçbir şeyden ders almıyoruz! En ufak bir ders! Taha’yı yıllar boyunca sosyal medyada linç ettiniz! Hiç bıkmadan, usanmadan. Siber zorbalık yapıldı Taha’ya. Sonra felaket oldu. Taha enkaz altında kaldı. Gencecik yaşında ''kelebek gibi ömrü'' bitti! Bunda da ders almadınız. Hiçbir olaydan mı ders çıkartılmaz!

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz''a ne oldu: İddialar bitmiyor, gizem devam  ediyor - Diken

''''Daha Taha’yı yeni yaşamışken, şimdi gelip burada gencecik bir kızı, üstelik kendini anlatmaya çalışırken linç ediyorsunuz. Herkesin ''yas'' komiseri olacağımıza, keşke biraz yaşadıklarımızdan ders çıkartsak, keşke."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar