Armağan Çağlayan'ın 1 milyon TL bağış yaptığı açıklanmıştı! Gerçek bambaşka çıktı

Armağan Çağlayan'ın 1 milyon TL bağış yaptığı açıklanmıştı! Gerçek bambaşka çıktı
'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına bağış yapan isimler arasında Armağan Çağlayan’ın da olduğu haberi sosyal medyada gündem olmuştu. Çağlayan, kampanyaya 1 milyon TL bağışlamadığını, isim benzerliğinden ötürü karıştırıldığını açıkladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Bir Kira Bir Yuva kampanyası Halk TV''den yayınlandı ve bağışlar toplandı. Kampanyaya bağış yapan isimler arasında Armağan Çağlayan''ın da olması gündem olmuşken, Çağlayan sosyal medya hesabından kendisinin bağış yapmadığını açıkladı.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN A.IKLADI: İSİM BENZERLİĞİNDEN KAYNAKLANDI

Armağan Çağlayan açıklamasında isim benzerliği olduğunu söyleyerek “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bağış kampanyasında, bir isim benzerliği sebebiyle yapılan bağış tarafımdan yapılmış gibi algılanmış ve haber yapılmış. Bağışı Özgül Armağan Çağlayan Vakfı yapmıştır. Karışıklık tamamen isim benzerliğinden kaynaklandı sanırım” ifadelerini kullandı.

 

 

Çağlayan bir takipçisinin, “Özgül ve Armağan Çağlayan Vakfı. Bir de Özgül Armağan Çağlayan Sitesi var Bayraklı/İzmir’de. Bazen o sitede sizin mi acaba diye karıştıranlar olmuyor değil. Önemli olan bağışın yapılmış olması zaten” yorumuna ise kiracıların bazen onu aradığını ifade etti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar