Elenen ülkesine bikinili pozuyla destek verdi! Beğeni butonu çöktü...

Elenen ülkesine bikinili pozuyla destek verdi! Beğeni butonu çöktü...
Sosyal medyada ‘Barbi’ adıyla bilinen sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn, Dünya Kupası’ndan elenen ülkesine formalı pozuyla destek verdi. Beğeni butonu çöktü.

Yarım milyonu aşkın sosyal medya takipçisi bulunan Barbi adıyla bilinen Apollonia Llewellyn  2022 Dünya Kupası heyecanına ortak oldu. Her yaptığı paylaşımı olay olan güzel fenomenin isim formalı pozlarıyla sosyal medyadaki beğeni butonunu çöktürdü.

Sosyal medya fenomeni Llewellyn Fransa’yla oynadığı çeyrek final karşılaşmasında elenen ülkesi İngiltere’ye desteğini gösteren bir fotoğraf karesini hesabından paylaştı. ''Barbi'' adıyla bilinen Llewellyn’in paylaşımına kısa sürede hayranları tarafından beğeni yağdı.

İngiltere ve Fransa arasında gerçekleştirilen çeyrek final maçının galibi 2-1’lik skorla Fransa oldu. Ülkesi İngiltere’nin kupaya veda etmesinden sonra Llewellyn’in beyaz bikini takımıyla verdiği pozu sosyal medyayı yerinden oynattı. Elinde bir futbol topu tutan Llewellyn üzerine ise ‘İngiltere’ yazılı ve ülkesinin bayrağının olduğu bir üst giymeyi tercih etti.

BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU

Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken paylaşıma Llewellyn, “Takım eve geliyor ve ben de geliyorum” notunu düştü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar