Yetişkin film videosu paylaştı! Hesabı hacklendi

Yetişkin film videosu paylaştı! Hesabı hacklendi
Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn, milyonlarca takipçisi olan Facebook hesabının hacklendiğini duyurdu.

Yorkshire’de yaşayan 23 yaşındaki sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn’in milyonlarca takipçisi olan Facebook hesabı hacklendi. Hesabından yetişkin film sahnelerinin paylaşılması üzerine kariyeri için endişelendiğini söyleyen Llewellyn şimdi yeni bir hesap açmak zorunda kaldığını ve hesabını hackleyenleri bulmak istediğini dile getirdi.

"HER ŞEYİN BOŞA GİTTİĞİNİ HİSSEDİYORUM" 

Yaşadığı durumun kendisinde hayal kırıklığı ve endişe yarattığını itiraf eden Llewellyn, 10 yıl boyunca emek vererek 5.4 milyon takipçiye ulaştırdığı hesabına erişemediğini söyledi. Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn, “Bu temel işinizi kaybetmek gibi bir şey. Orada tüm işbirliklerim sona erdi. 10 yıl boyunca çok çalıştım. Şimdi her şeyin boşa gittiğini hissediyorum. Onu geri almaya çalışıyorum ama bu kolay olmayacak” ifadelerini kullandı.

Facebook hesabı ile iletişime geçmeye çalıştığını belirten sosyal medya fenomeni, “Yetişkin film sahnelerini benim paylaştığımı düşünüyorlar. Bu gerçekten çok küçük düşürücü. Acil konularda yardımcı olacak bir kişi olmalı. Şu anda hiçbir cevap alamıyorum. Bu aynı yerde dönüp durmak gibi” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar