Kamuoyu Sinan Ateş iddianamesini konuşurken Erdoğan ve Bahçeli bir araya geliyor

Kamuoyu Sinan Ateş iddianamesini konuşurken Erdoğan ve Bahçeli bir araya geliyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ittifak ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli bugün Külliye'de görüşecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya gelecek.

İki liderin görüşmesinin saat 14.30'da başlayacağı tahmin ediliyor. Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetinin konuşulduğu günlerde bir araya gelen iki ismin yeni anayasa sürecini, iç ve dış politikayı değerlendirmeleri bekleniyor.

erdogan-bagheli.jpg

EN SON 29 NİSAN’DA GÖRÜŞTÜLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Nisan’da hafta Bahçeli ile görüştü. 50 dakika süren görüşme, Bahçeli'nin konutunda gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Çankaya ilçesindeki evinde ziyaret etmişti. Bahçeli, Erdoğan'ı evin girişinde karşılarken, Erdoğan ve Bahçeli, gazetecileri selamladıktan sonra içeri girdi. Saat 15.50'de başlayan görüşme yaklaşık 45 dakika sürmüştü. Bahçeli, ziyareti sonrası Erdoğan'ı kapıya kadar uğurlamıştı. Erdoğan, gazetecileri selamladıktan sonra Bahçeli'nin konutundan ayrılmıştı.

ozel-erdogan.jpg

İKİSİ DE ÖZEL'LE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Öte yandan siyaset arenasında yoğun bir görüşme trafiği yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2 Mayıs'ta da CHP lideri Özgür Özel ile görüşmüştü. Özel ardından da Bahçeli ile görüşmüştü.

2add6220-0caa-11ef-8ea8-dbfc9c4936ef.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar