Kâhin Athos bu kez de Dünya Kupası'nın finalistlerini açıkladı...

Kâhin Athos bu kez de Dünya Kupası'nın finalistlerini açıkladı...
Ortaya attığı kehanetlerinin doğru çıkması nedeniyle 'Yaşayan Nostradamus' olarak bilinen Brezilyali kâhin Athos Salome, Dünya Kupası ile ilgili kehanetleri ile gündemde. Geçtiğimiz günlerde ülkesi Brezilya'nın kupaya veda edeceğini açıklamış ve Sambacılar'ın elenmesi herkesi şaşırtmıştı. Bu kez de Dünya Kupası'nın finalistlerini açıkladı.

Lakabı ''Yaşayan Nostradamus'' olan Brezilyalı ünlü kâhin Athos Salome geçtiğimiz günlerde ülkesi Brezilya''nın kupaya veda edeceği tahmini ile şaşırtan Salome, "Umalım ve dua edelim ki Dünya Kupası oynanırken, büyük kazalar yaşanmasın. Gökten düşen uçaklar olmasın" diyerek de herkesi tedirgin etmişti.

ÜNLÜ KÂHİN FİNALİSTLERİ DUYURDU!

Kendi ülkesinin eleneceğini söyleyen kâhin Athos Salome, turnuvada finale çıkacak takımları açıkladı. Ünlü kâhininin tahminine göre Arjantin ile bir orta Avrupa ülkesi 18 Aralık''ta kupayı almak için maça çıkacaktı. Salome, Orta Avrupa takımı dedikten sonra Fransa''nın ismini verdi.

ELIZABETH''İN ÖLÜMÜNÜ BİLE BİLMİŞTİ!

Brezilyalı Athos Salome, daha önce İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth''in ölümünü, koronavirüs salgını, Elon Musk''ın Twitter''ı satın alması ve Rusya-Ukrayna savaşı yaşanacağına dair kehanetleri tutmuştu. 12 yaşında diğer insanlardan farklı olduğunu fark ettiğini iddia eden Salome, "Bazen kendimden şüphe ediyordum, çünkü yaşanması muhtemel olmayan şeyler kısa süre içinde gerçekleşiyordu" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar