Fenerbahçelileri kahreden haber!

Fenerbahçelileri kahreden haber!
Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşmesi olan Portekizli teknik adam Brezilya Milli Takımı'nın antrenör adayları arasında en üst sırada. Dünya kupasında yaşanan hezimet sonrası Tite ile yolları ayıran Brezilya Futbol Federasyonu, takımın başına Jorge Jesus'u getirmek istiyor.

Katar''da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası''nda Hırvatistan karşısında sürpriz bir mağlubiyet alan Brezilya''da gözler takımın başına geçecek yeni antrenöre çevrilmiş durumda. Yaşanan hezimetin ardından görevinden ayrılan Tite''nin yerine konuşulan adaylarda ise en sık dillendirilen isim Fenerbahçe antrenörü Jorge Jesus. Portekizli çalıştırıcı ortak dil, Brezilya ligindeki geçmiş başarıları ve hücum futbolu oynatmadaki hünerleriyle Brezilyalı taraftarların da en çok istediği isim konumunda. 

ÖLÜMLE TEHDİT ETTİLER

Brezilya’nın elenmesinin ardından Globo’da görev yapan Alvaro Gribel, “Alo Jorge Jesus” şeklinde tweet attı. Gribel’in bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyanın gündemine otururken Fenerbahçeli taraftarlardan büyük tepki aldı. Bir süre sonra Gribel yeni bir tweet paylaşarak Fenerbahçeli taraftarlardan özür diledi. Gribel paylaşımında, “Fenerbahçe taraftarları tarafından tehdit edildim. Sakin olun millet, olma ihtimali sıfır” ifadelerine yer verdi.

Brezilya''da yeni teknik direktörlük için Portekizli 3 hocanın listede olduğu ve bu isimlerin Jorge Jesus ile birlikte, Palmeiras''ta çalışan Abel Ferreira ve Botafogo''da görev yapan Luis Castro olduğu belirtildi.

Jorge Jesus''un, gelecek bir teklifi kabul edecek olsa bile 2022-2023 sezonunun sonuna kadar Fenerbahçe''deki görevinin başında kalması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar