Altın ve doları olanlar için hayati gün: İslam Memiş net tarih verdi

Altın ve doları olanlar için hayati gün: İslam Memiş net tarih verdi
Altın ve para piyasalarının uzman ismi İslam Memiş, pazartesi gününe dikkat çekerek altın ve gümüşte ikinci ralli olabileceğinin uyarısını verdi. Memiş, geçtiğimiz günlerde hızlı bir yükseliş trendine giren altının yeniden benzer bir yükseliş trendi yapmasının muhtemelen olduğunu belirtti.

İSLAM MEMİŞ TARİH VERDİ: ALTIN VE DOLARI OLANLAR İÇİN KRİTİK GÜN!

Finans analisti İslam Memiş, borsadaki düşüş, gram altın, gram gümüş, çeyrek altın, dolar ve euro rakamlarını değerlendirdi. Memiş''in "cuma gününe dikkat!" sözleri öne çıktı. Memiş, gram altında beklediği zirveyi açıkladı.Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen İslam Memiş, son çektiği videoda şu değerlendirmelerde bulundu: 

"Borsa İstanbul''da yüzde 3.5''lik değer kaybı var. Bu haftaya dikkat çekerek borsadaki satışlara dikkat edin demiştim. Bant aralıklarına kadar kar satışları devam edebilir uyarılarım vardı. 4300''e kadar geri çekilme bekliyorum diye uyarılarım vardı. Bir miktar daha devam edebilir kar satışları diye tahmin ediyorum. 4400-4300 seviyelerini beklemeye devam edeceğim. O seviyeler gelince 3 hisse senedi belirleyeceğiz." 

1800 sınırını test eden altın dolar paritesi öncesinde de altının yükseleceğini iddia eden Memiş, yaptığı uyarıyı yineledi. 

DOLAR VE EURO KURU İZLENİMİ

Dolar TL kuru serbest piyaslarda 18.74-76 aralığında. Dolar uluslararası piyasalarda değer artışına devam ediyor ama içeride sabit kalan bir kur var hala. Merkez Bankası Başkanı bir açıklamasında, dünyada 2022 yılında rezervlerini dünyada en çok artıran merkez bankası, TCMB dedi. Doğru. Kur riskiyle alakalı bir yorumda bulunmadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar