İslam Memiş'ten olay olacak tahmin: Dolar ve altın kısa sürede bu rakamı görecek!

İslam Memiş'ten olay olacak tahmin: Dolar ve altın kısa sürede bu rakamı görecek!
Altın ve dolar hakkındaki tahminleri ile öne çıkan altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, açıklanan enflasyon verilerinin ardından altın ve doların kısa sürede göreceği rakamı açıkladı.

İSLAM MEMİŞ'TEN OLAY TAHMİN: DOLAR VE ALTIN KISA SÜREDE BU RAKAMI GÖRECEK

Altın ve doları olanların tahminlerini önemsediği isimler arasında yer alan ünlü ekonomist ve piyasa uzmanı İslam Memiş, TÜİK tarafından açıklanan enflasyon verileri dolayısıyla ekonomideki son durumu değerlendirdi.

Yaptığı değerlendirmelerle yatırımcıların ilk baktığı isimlerden olan Memiş, değerli emtia fiyatları üzerindeki artışlara değindi. Youtube üzerinden açıklamalarda bulunan İslam Memiş altın hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Memiş, dolar üzerinde ki durgunluk üzerine açıklamalarda bulundu. Borsa İstanbul''da beklenilen kar satışları başladığı duyurulurken düzenlemelerin en kısa zamanda olacağına vurgu yaptı. Borsa üzerinde aşağı yönlü düzeltme hareketleri düşüşlerin devam edeceği anlamına gelmediğine değinirken trend yukarı olacağını ifade etti.

ALTIN VE GÜMÜŞ TARİH VERDİ
Piyasa uzmanı İslam Memiş, gram altın için 7 Aralık tarihini işaret etti. Altının ons fiyatı 1783 dolar seviyelerinde yer alırken direnç seviyesi olarak 1815 doların takibinin yapıldığını belirtti. Gram altın 1073-1076 aralığında git gel yaşarken uzun zamanın rekoru kırılarak 1083 seviyelerini gördü. Önümüzde ki hafta ise gram altın için 1100 seviyelerine geleceği belirtilirken kısa zaman içinde doların da 23-24 olacağı hakkında açıklamalarda bulundu.

DOLAR

Dolar endeksi 106 seviyesinde. Bu düşüş ve baskılanmalar biraz daha devam edebilir. 104 seviyesi test edilebilir diye tahmin ediyorum. Bu baskılanma da emtiaları, kripto para piyasalarını pozitif etkiler diye tahmin ediyorum. Bu hafta piyasaları heyecanlandıracak herhangi bir gelişme yok.

Kasımı emtialarda yükseliş, dövizde düşüşle tamamlıyoruz. Genel görüntü pozitif. Aralıkta da pozitif beklentim devam ediyor. Yükselişlerin devam edeceğini tahmin ediyorum.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar